Sorunun cevabını burada bulabileceğini sanmıyorum.Gizli ilim öğrenmeye nerden nasıl başlanmalı?
Rüyada ilim öğrenilebilir mi? Öğrenilebiliyorsa öğrenmek için hangi uygulama yapılıyor?
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Rüya ilmi için Ya Latif Ya Habir Esmalari ile meşgul olabilirsiniz.Gizli ilim öğrenmeye nerden nasıl başlanmalı?
Rüyada ilim öğrenilebilir mi? Öğrenilebiliyorsa öğrenmek için hangi uygulama yapılıyor?
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Hepimiz aynı yolun yolcusu değil miyiz? neden herkese göre değil anlamıyorum. Yürümeye kalktığımız bu yolun bizi sarsması bazen yolun dışına savurması yoldan ayrılmamızı mı gerektirir. Bahsettiğiniz belirleyici dinamiklere, sezgilere ve referans noktalarına hepimiz sahip değil miyiz? Birilerinin bizden fazlasını bilmesi onları ilim öğrenme noktasında bizim önümüze mi geçirir. Kusura bakmayın biraz fazla soru sormuş gibi oldum ama merak işte...Gizli ilim öğrenmek için hayatın akışına direnç göstermeyi bırakmak lazım. Yani herkese göre değil. Direnç göstermeyi bırakmak bazı insanların temelini sarsabilir. Bazı insanlar, zihinsel kimlikleri ve yüzeysel şartlanmışlıkları üzerinde köklenmişlerdir. Daha derinlerdeki yönetici ve belirleyici üstü örtülü dinamiklere dair hiçbir alt yapısı veya tutarlı histerik sezgileri, referans noktaları oluşmamış insanların gizli ilim öğrenmesi neredeyse olanaksızdır.
Mesela kul hakkına girmenin ileride kendi kul hakkına adaletsizce (ama denge icabı) girilmesi olarak karşına çıkacağını bile anlatamazsın. Anlayabilmesi için aklına yatması gerekir. Ama hayatın akışına direnç gösteren (gösterebileceğini zanneden) hiç kimse ilk başta evrenin şemasını anlamak istemez. Yanaşmaz. Anlamaya zorlanırsa kendi deneyimlediği (tasarladığı) evreni tehlikeye girer. Yeni evren modeline sıçrayamazsa da ara katmanda kalır ve bu sefer de aydınlanma travmalarını örtbas etmeye çalışır. Yani eski evreni de artık onun için bir konfor alanı olmaktan çıkabilir.
Hepimiz aynı yolun yolcusu değil miyiz? neden herkese göre değil anlamıyorum.
Bahsettiğiniz belirleyici dinamiklere, sezgilere ve referans noktalarına hepimiz sahip değil miyiz?
Nasıl kendimizi keşfedicez ? Kendimizi keşfetmek için sır ilimleri öğrenmek için ne yapılmalı ya da ne okunmalı ?Gizli ilimlerin hepsi insanın iç dünyası ile bağlantısı var.İçinizde ne varsa dışarda onları bulursunuz.Yaratici insanin iç alemine bütün kâinatini sığdırmıştir.Bütün kapılar içerden açılır.O yüzden tonlarca kitapdan okusanız her şeyide bilseniz.Kendini derinliklerinize girmezseniz sırlar belirir olmaz.
Sırlar bizim asla inanamayacamiz şeylerdir.
O yüzden delilikle sinanirsiniz.
Gizli ilimlere peygamberlerden daha fazla vakıf insan yoktur.Onlar bile yaratıcı tarafından seçilmiş kişiler olmasına rağmen delilikle suçlanmıştir.
Yani böyle şeyler gireceğiniz zaman şartlarda hazırlıkli olmak lazım.