acemitelepat
Kayıtlı Üye
Sizin kıyafetinizden içtiğiniz sigaraya kadar analizini yapıyorlar illa ki bir şey söylemenize gerek yok. Ayrıca bakım yapılırken verdiğiniz tepkiler, mimikleriniz de onlara yardımcı oluyor. Siz inanmak istemesenizde durum böyle. Uzun yıllar İzmir'de yaşamış biri olarak birebir şahit olduğum bir şeyi yazıyorum, fikir yürütmüyorum.
İlla ki kıyafetler,mimiklerden karakter analizi yapıyordur.buna sonuna kadar katiliyorum.kaldı ki nlp tekniğiydi galiba,böyle bi teknik de var bilimsel olarak.
Ama tamamının bunun üzerine kurulu olması pekte ihtimal değil. Benim hangi kiyafetimden,mimigimden kız arkadaşımın saç rengine,kilosuna,boyuna kadar bilebilir.
Yada benim hangi mimigim iş konusunda bana yardımcı olacak kişinin ismini vermiş olabilir. Ki hiç tereddüt etmeden bu kişi sana iş konusunda yardımcı oluyor dedi.
Bilhassa aynı gün taşınacağımızı söylemesi de cabası.ve o gün birden alınan bir karar oldu taşınma işimiz fal sonrası.
Yani karakter analizlerine birşey diyemem.haklısınız mutlaka.ama öyle üç noktalar vardı ki, ne kiyafet,ne dış görünüş nede mimikle olacak değil