gideni döndürmek için.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bişey soracağım bu duayı her perşembeyi cumaya bağlayan gecemi yoksa belli gün tarihi varmıı acaba ?

Bugün bu işlerden anlayn bir söyledi,paylaşmak istedim.Söyleyen kişi olduğundan kaynak veremiyorum. Birisini geri getirmek istiyorsan ;
3 Fatiha sonra
"Allahümme ya camian nasili yevmin la raybe fiy hi innallahe la yuhliful miad icma beyni ve beyne .(gelmesini istediğinizin ismi) bin veya binti (erkekse bin kadınsa binti) (anne ismi) ene (duayı okuyanın ismi)bin/binti (erkekse bin kadınsa binti) anne ismi

(mesela Ayşe Ali'yi istiyor. Ali bin anne adı ene Ayşe binti anne adı.)
3 Fatiha
bu formül 3 kere tekrarlanıyor. Yani bunu 3 kere yaparsanız tamamlanıyor. 3'er 3'er kaç kere yapılabilirse ... Dua ve üstüne 114 "cami" esması...
Denenmiş formül olduğu söylendi ama ben denemedim.

Mustafa İloğlu'nun "Gizli ilimler hazinesi" kitabının 924. sayfasında ; Fatiha'dan sonra " Allahümme ya camian nasi li yevmin lâ raybe fih* icma' beyni ve beyne ( aynı şekilde isimler) inneke lâ tuhliful miad* amin* şeklinde vermiş. burada " inneke lâ tuhliful miad " isimlerden sonra geliyor. Anlam değişikliği var mı bilmiyorum.

Galiba doğrusu;"Allahümme ya camian nasili yevmin la raybe fiy hi innallahe la yuhliful miad icma beyni ve beyne .(gelmesini istediğinizin ismi) bin veya binti (erkekse bin kadınsa binti) (anne ismi) ene (duayı okuyanın ismi)bin/binti (erkekse bin kadınsa binti) anne ismi - inneke lâ tuhliful miad* amin*

Son uygulama, yine aynı kitaptan aynı dua ile; getirmek istediğinizin saçına veya vücuduna temas etmiş bir kumaş parçasına yedi gece (1001) defa :

"Allahümme yâ câmian nâsi li yevmin lâ raybe fihi icma' beyni ve ve beyne (isimler) inneke lâ tuhliful miade bi havlike ve kuvvetike ya camiu ya kadiru ya muktediru " okuyup saç veya giysiyi yedinci gece ateşte yakarsa tesir ve celp olurmuş.

kardeşim benim ya bu duayı tesadüfen gördüm ama gerçekten çok sağol deneyip sonucunu yazarım ama etkili bi duaya benziyor

her kim ki bu duayı perşembeyi cumaya bağlayan gece 15 kere okur
ise mahbubi 7kat yerde olsa allahın izniyle hemen gelir.....

bismillahirrahmanirrahim
allahümmec alil kurane lena fiddünya karina ve fil ahireti münisa
ve fil kıyameti şefian bi rahmetike ya erhamerrahimin amin.

bunu yaparken abdestli olmamıza gerek varmı yada bşka dikkat edilmesi gereken husus..

Bu dua ile beraberinde Yasin, Kadeh ve Kuduriye Dualarını da okumuştum. 2 gün sonra etkisini gösterdi ve geri döndü. Fakat sadece dönmeye yarıyor sanırım gönül bağı oluşturmuyor. Hala beraberiz ama yine gidecek gibi. Herkeste etkisi farklı olur tabi ama sonucu çok da tatmin etmeyebilir sizi.

ahh ahh keske benımle ırtıbatada gecse razıyım bende okudum ama sonucunu alamdım bıraktm:( baska dualar okuyorum sabırr sabır sabır edıyorum ıns kabul olur...:(

:oops: aşk vazgeçmemektir ne bir dokunus ne baska bır sey sadece ondan kopamamk ve vazgecmemektır bunca yılda oğrendıgım tek sey bu

lütfen bu işleri islama bağlamıaın. arkadaşın dediği gibi yanlızca geri dönmüş bağlılık sıfır. yapmanız gereken kuvvetli bir aşk büyüsdür.

Geri