"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Giden bir canlıyı gerigetirmek için?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dmkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 şerit papirüsün her birinin üzerine "yâ karibülmülteâli fevka külli şey'in ulüvven itifaihu" yazılır.
21 adet günnük tanesine bu dua teker teker okunur ve üflenir. Okunan günnük tanesi şeritlerden birine sarılır ve ateşe atılır.
Günnük ve papirüs yanarken bir yandan gidene odaklanılır ve niyet edilir. Niyet örneğin "...'dan doğma ... benim için bu günnük gibi yansın, tutuşsun, özlemime dayanamasın" gibi cümleler olabilir. Doğaçlamaya açık. Önemli olan niyeti edip susmamak, bütün günnükler yanıp bitene kadar gidene odaklanmayı sürdürmek ve niyeti yinelemektir.
Odaklanma için yardımcı olacaksa gidenin gözlerinin göründüğü bir fotografı kullanılabilir.
Küller toprağa dökülmelidir.

Bu konuda yardım etmek isterdim ama pek bi bilgim yok malesef.
Birde kaş yapayım derken göz çıkarmayın...İnşallah kısa bir zaman diliminde bulursunuz kaybolan canlıyı :)

Ölmüş kişileri geri getirmek istiyorsanız en iyi olarak Yunan mitolojisinde anlatılmaktadır.

ölüyü geri getirmek için yunan mitolojisi ne alaka ayrıca necromonican kitabını nerden bulabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri