"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gerçeklerin ortaya çıkması için okumalar var mı ?

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

lilith.93

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim bir sorunum var üzerime sahte medyum tarafından iftira atıldı ve ben bir türlü kendimi aklayamıyorum bana inanan da var , sahte medyuma inanan da var ben her şeyin ortaya çıkmasını istiyorum. Bu konu beni çok yordu çünkü.. Herhangi bir okuma , dua, esma vs var mıdır acaba ? Lütfen arkadaşlar bu benim için çok önemli

Bunun dua ile olacağını sanacak kadar iyimsersiniz. Gerçek hayat da bunun böyle olmayacağı kadar kötü.
Bu kadar masum olmayan başka yollar bulmanız şart.

Masum olmayan yollara girmeyi hiç düşünmedim açıkcası ama haklısınız hayat gerçekten de kötü maalesef .. Masum olmayan yollar ile ilgili yardımcı olabilir misiniz ?

masum olmayan yollarla ılgılı varlık çağırıp konuşturma vs olabılır yıne de varlık yaşlılık deneyımını söyler.her şeyı bılmelerı ımkansız.tabı bıze uzun süre olarak gelır mesela. 300 yaşında bırı mı daha görmuş geçırmıştır 100 yaşında bırı mı?

İslami inanç sahibiyseniz Tarık suresini okumanızı önerebilirim . Çokkez bana yardımı olmuştur.

(30 x 13 inç)
Geri