Gerçeği söyleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 3633Birini gerçeği söylemeye nasıl zorlayabilirim? Genellikle en uyumlu olanları düzenlenmiş olsa da, farklı çıtaların birkaç versiyonuna sahip olduğum bir sır değil. Bu, ünlü Konuşmacı'nın ikinci versiyonudur, ancak özellikle bir konuda gerçeği söylemeye zorlanması gereken inatçı insanlar için.

Olmak herkesin dilini çözer. Bir kişi sadece sizin hakkınızda kafasındaki her şeyi konuşur, konuşur ve söyler. Sizin kendinizin belirttiğiniz şeyleri söyleyecek ve bilmek istediğiniz her şeyi ifade edene kadar duramayacaktır.
Ortamınızı temizlemek adına bazen kişi belirtmeden böyle bir şey kurmak faydalı olabilir. Sadece "**** hakkında söyleyecek bir şeyi olan varsa bunu bana şahsen veya bana bildirecek şekilde söylesin" ruhuyla.

Kompozisyon ana versiyondan farklıdır.

Arachne gliflerinden Nudo Glifi - bilgi ve kökeni + Braga Asası'nın modifikasyonu : Anzus + Lagus + Nautiz .
Perthro – Kafatasını zorla açıyoruz.
Şiddet şeridin bağlanması yoluyla gerçekleştirilir. Teyvaz + şerit ayna Ass , yani iradenin tamamen bastırılması ve kişinin durum üzerindeki kontrolünün devre dışı bırakılması.
Ass runesi kontrol sağlar ve Teyvaz irade ve inatçılık sağlar.
Toplam: iradeyi kapatın, nesneyi açın ve gerekli bilgilerin akışının tadını çıkarın.

Değişiklik, ana versiyon gibi birçok kez test edildi, sonuç mükemmel.
Uzun zaman yoktum bir geldim tam ihtiyacım olan şey karşımda :) sadece bunu çiziyoruz ,her zaman ki gibi niyetimizi ediyoruz mumu yakıyoruz külleri savuruyoruz doğrumu konusma yapılan kısmı biliyorum zaten :) ancak sevgili @nurumm önce araması için birşeye gerek var mı yeterli mi ? Aramıyor cevap vermiyor cünkü

Uzun zaman yoktum bir geldim tam ihtiyacım olan şey karşımda :) sadece bunu çiziyoruz ,her zaman ki gibi niyetimizi ediyoruz mumu yakıyoruz külleri savuruyoruz doğrumu konusma yapılan kısmı biliyorum zaten :) ancak sevgili @nurumm önce araması için birşeye gerek var mı yeterli mi ? Aramıyor cevap vermiyor cünkü
Durumunuz nedir ki ? Niye cevap vermiyor ? Amaç tam buysa işlev görecektir de ? Bir de küslük mü var anlamadım .

Bu işlemle bu savunma kırılır ya da kırılmaz. Bu tam olarak gelecek ile alakalı bilgi sayılmaz. Bu pirinçten pilav pişirilir mi, sormak gibi birşey.

Gelecek çok versiyonlu. Ve ben örneği kartlarla bu işlemi yapsam, ne olur diye sordum zaman. Bu cevabın %90 doğru olabileceği, o da ben işlemi doğru yaparsam.
Birşey danısman istiyorum dinsel dua dısında korubma yontemlerinide daha önce okudum anlamadım bulamadım bunları yaparken ne yapacagız korunma için? Rica etsem

Geri