"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gerçeğe uzanan yolda yanlız değilsiniz

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taco23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taco23

Kayıtlı Üye
DOĞU FELSEFESİ:
CHİ-YAŞAM GÜCÜ:
Çinliler Chi'yi evrenin enerjisi,ejderhanın nefesi olarak sembolize ederler.Gözle görülmeyen enerji dalgaları bütün canlılara hayat verir.Kainatta herşeye hayat veren bu enerjinin akışı yumuşak ve yavaş olmalıdır.
Chinin akışını kontrol ederek uyguladığımız düzenleme feng-shuinin temel kurallarını oluşturur.Doğu felsefesi insanın yaşam ve yaşam dışı ilişkilerini dengeleyen bir sistemin olduğu teorisini savunurlar.Bu teori tao(yol) felsefesiyle açıklanır.
TAO:Evrende varolan herşeyin sürekli bir değişim içinde olmasına,birbirini etkilemesine ve ilişkilerin düzenine denir.

k_hb00115.jpg

YİN VE YANG:
Yin(-) ve Yang(+) enerjilerinin bu düzen içindeki hareketi,dengesi varoluşun temelidir.

Yin(beyaz):Karanlık,ölüm,gece,negatif,soğuk,kadın,pasif,yumuşak,kış
Yang(siyah):Işık,yaşam,gündüz,pozitif,sıcak,erkek,aktif,sert,yaz

ying.gif

AURA:
Evrende her nesne enerji yüklüdür ve tabii ki insan varlığı enerjik bedeni olan bir canlıdır.Herkesin bir aurası bulunur.Fakat renkleri ve genişliği farklıdır.
AURA RENKLERİ:
mavi.gif

mor.gif

pembe.gif

yellow.gif

ye_il.gif


alıntı....
 
Geri
Üst