Geleceği görmeye başladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu bir kaç kişi de dedi bana istediğim gibi olmuyor ki diyorum ya ben kontol edemiyorum istediğim zaman göremiyorum istediğim zaman hissedemiyorum şuan birisi sorsa dediğim şeyin doğru olmuycağını da biliyorum ama tekrar o günkü gibi bir şeyler görürsem o lotoyuda deniycem

Arkadaslar normal bir sekilde insanlarin sahip oldugu yeteneklerin hic biri gelecegi gorme ile ilgili degildir. Normalde gelecegi oturdugunuz yerden goremezsiniz ya da hissedemezsiniz ama ruyalarda gorebilir ve hissedebilirsiniz. Bunu yapabilirsiniz ama normalde bunu yapabilen insan sayisi azdir. Ben bile yeteneklerimi kullanirken zorlaniyorum bu daha fazla enerji istiyor..

Arkadaslar normal bir sekilde insanlarin sahip oldugu yeteneklerin hic biri gelecegi gorme ile ilgili degildir. Normalde gelecegi oturdugunuz yerden goremezsiniz ya da hissedemezsiniz ama ruyalarda gorebilir ve hissedebilirsiniz. Bunu yapabilirsiniz ama normalde bunu yapabilen insan sayisi azdir. Ben bile yeteneklerimi kullanirken zorlaniyorum bu daha fazla enerji istiyor..

Durugörü diye bir şey yokmu demek istiyorsunuz?Geleceği görüp ve gördükleri gerçekleşen kişiler mevcut hatta duruişiti,durubiliş gibi farklı algılama yollarıda var.Normalde geleceği oturduğumuz yerden değil rüyada görürsünüz demişsiniz oturduğumuz yerden de görülebiliyor mesele nasıl baktığınız.Durugörü beyin alfa seviyesine geldiğinde oluşmaya başlıyor.

Üyelerimizi kendi bilgilerinizle yanlış yönlendirmemeye özen göstermeli ve daha çok araştırma yapmalısınız.

Geleceği görmek başlığı bana biraz tuhaf geldi açıkçası. Şunu "enerji yardımıyla hissetmek" olarak tanımlayabiliriz bence. Geleceği görmek oldukça göreceli bir kavramdır. Geleceği sadece Allah bilebilir. Cinlerin bile geleceği görmek yetkileri yoktur/geleceği göremezler. Bence sen sadece olacakları hissediyorsun o kadar.

Moderatör notu: Forum yazı fontu book antiqua değil, verdana'dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri