darklord19
Kayıtlı Üye
(Cinler gaybı bilselerdi, zelil edici azap içinde kalmazlardı.) [Sebe 14]
Fal bakan insanların önsezileri gelişmiş, cok iyi gözlemci ve zeki insanlar oldugunu kabul edebilirim ama geleceğe dair soyledikleri her sey bence kendi dusunduklerinden baska bir sey degil..
Bildiginiz gibi herkesin hayatında ortak noktalar var: İş, evlilik ve çocuk.. Bu konuların hepsinde elemanın %50 sansı var.
1. "Sana devlet kapısı görünüyor" Zaten ya devlette calısırsın ya da ozelde...
2. "Senin nur topu gibi bir kızın olacak" Zaten ya kızdır ya da erkek...
3. "Cok zengin bir kısmetin var" Zaten ya evlisindir ya da bekar..
Bunun dısında agzınızdan laf alarak size sizden aldıgını pazarlarlar: "Hayırdır kız son gunlerde biri senin canını cok sıkmıs, kim ne dedi bakim?"
Tabii herkesin görüşü kendine.. Ben sadece fikirlerimi paylasmak istedim...
Selamlar[
Hayir arkadasim,hic bir falci kendi falina bakamaz.bakabilse sizin dedikleriniz olurdu zaten:driving:
Tamam kendi fallarına bakamadıklarından kendilerini kurtaramıyorlar yakınlarındaki birilerini kurtarsınlar o zaman
Ayrıca diger maddeler için yorum yapmamıssınız?
Tamam kendi fallarına bakamadıklarından kendilerini kurtaramıyorlar yakınlarındaki birilerini kurtarsınlar o zaman
Ayrıca diger maddeler için yorum yapmamıssınız?
Rica ederim arkadasim ne haddime.arkadas bu konuyu acmis,bende saadece görüs bildirdim o kadar.benim bazi yasadiklarim var,onlari paylastim.Sizde dikkatimi cekti umarim beni yanlis anlamazsiniz,siz galiba zamaninda her kapiya gelen nohutcu,ve fasulyecilere <fal baktirmissiniz,hani derlerya sütten agzi yanan,yogurdu üfleyerek yer diye, o misal.hayirli aksamlar.:driving:
Merhaba, ben de düne kadar bazi insanlarin bizim algilayamadigimiz bir ücüncü boyutu algiladigini sanirdim ama yanilmisim. Bunu medyum behre adinda biri beni dolandirdiginda cok daha iyi anladim. Böyle birsey yok. Bu tür insanlar Allah in adini kullanip insanlari dolandiriyorlar. Aman ha arkadaslar insan en cok parasinin gittigine degil aptal yerine konulup, umut istismarina ugrayinca kendini cok kötü hissediyor:lurk5:
Merhaba, ben de düne kadar bazi insanlarin bizim algilayamadigimiz bir ücüncü boyutu algiladigini sanirdim ama yanilmisim. Bunu medyum behre adinda biri beni dolandirdiginda cok daha iyi anladim. Böyle birsey yok. Bu tür insanlar Allah in adini kullanip insanlari dolandiriyorlar. Aman ha arkadaslar insan en cok parasinin gittigine degil aptal yerine konulup, umut istismarina ugrayinca kendini cok kötü hissediyor:lurk5:
keşke bana birisi ehliyet sınavımdan geçecekmiyim söylese yada rüyada görsem
Durugörü yeteneği ile görülebiliyor .
Sizin göremediğiniz ama etrafınızda olan bazı varlıklardan siz ve etrafınızdakiler hakkında bilgi alıyorlar.Varlıklar,bizlerden çok çok hızlı hareket edebildikleri için,en fazla bize göre 2-3 gün sonrası için haber veriyorlar.Aslında gelecekten değil,halihazır olaylardan ama bizler onlara göre yavaşız...Olay bundan ibaret.Eğer 2-3 yıl sonrasını nasıl bilebilir derseniz,varlıkların ömür ve tecrübesi ve hızları bizden yüksek olduğu için,siz hakkında,sizin ulaşamadığınız yerlerden de bilgi alabilecekleri için,güçlü tahmin yapıyorlar..Geleceği sadece Yüce Allah bilir birde O nun lutfu olarak ihsan ettiği kalp gözü açık tek tük insan..Cok merak ediyorum. Herkez baska birsey söylüyor. Bir Hocayla konustum gelecegi allahdan baska kimse bilemez dedi, bende böyle olduguna inaniyordum. Ama anlamadigim nasil bazi kisiler bu kadar emin gelecegimizi anlatabiliyor görebiliyor. Yildiznameye bakip kadercizginiz bir veya üc ay sonra cocuk görüyorum denildi. Insan bunlari duyunca inanmak istiyor. Bir kac kisiye bir konuyu sordum hepside ayni cevabi verdi olabilirmi. Bu gelecegi gören kisiler varliklarin yardimiylami görüyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Sevgiyle kalin....
Selam arkadasim.bazi falcilar görebiliyor,bir insanda iki kasin biraz üst bölümünde ücüncü göz vardir.Bu ücüncü göizü acmak icin bir cok islem ve dua vardir.kimisininde altinci hissi cok gelismistir,msela arkadasim<ikizler ve akrep<burcundan olanlarda bu saydigim özelliklere sahiptir.ikizler burcu insanina,eger duyduysaniz,<iki yüzlü<derler.bunu kimisi yanlis yorumlayarak.o insanlari,güvenilmez ve yalanci olarak tanitirlar,ama yalandir.Aslinda<hisleri kuvvetlidir<o yüzden ben fal baktirmak istersen.ya akrep insanini,yada ikizler insanini tercih ederim.her sey gönlünce olsun:driving:
Peki ya eylül ayının başında size fal bakan biri 6 ekimde gelecek olan bir haberi içeriği ile ve tarihiyle aktarıyorsa ya da kasım ayında falınıza bakan biri aralık ortasında bir cafede diye başlayıp size bir tarif veriyorsa hatta o anda o kişinin ne yapıyor olacağına dair bile ayrıntı veriyorsa ve siz 16 aralıkta aynen denildiği gibi bir cafede aynen falcının dediği şeyi yapan verdiği tarifin aynısı olan biriyle karşılaşıp tanışıyorsanız yahıu yanlış mı hatırlıyorum bu kadın böyle mi demişti deyip fal bakıldığı anda aldığınız notlara bakıp herşeyin uyuştuğunu görüyorsanız ne olurdu? Ben de kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim inanın hatırı sayılır derecede nokta atışı yapan ve yazzınızda bahsettiğiniz genellemelerden çok ayrıntılar konusunda nokta atışı yapan çok iyi bir kaç falcı biliyorum. Bu iki örnekte koşullamya açık değildir. Mesela bana deseydiki falcı 2 aya kadar iş değiştireceksin ve tayin isteseydim derdim ki psikolojik olarak koşullandım ama benim irade faktörümün söz konusu olmadığı örnekler bunlar. Konuyu açan arkadaşıma demek isterimki evet bazı insanlar geleceği görebilirler.Allah onlara böyle bir lütufta bulunmuş gibi görünüyor.
Durugörü yeteneği ile görülebiliyor .