Süper teknik bu akşam seninleyi jenifer denek lazım
O kişi hissedecek mi peki? Mühim olan o
Paylaştığınız için çok teşekkür ederim Sayın descop. Bu gerçekten ilgimi çekti..
Bunu yapabilmek için herhangi bir şeyde usta olmak gerekiyor mu ? Ben henüz hiç bir çalışma yapmadım, onun için soruyorum. Ya da şöyle sorsam daha iyi; önceden bir çalışma yapmak gerekiyor mu, yoksa sadece odaklanıldığında hemen olur mu_
Kişiyi yastıkla bağlamak ? ?enerjiyi uzun süre ve ve aşırı derecede sonuçlarla akıtırsanız etkisinin uzun sürmesinden ziyade kişiyi yastıkla bağlayabilirsiniz buda hiç iyi olmaz doğrusu
DokunduEskiden de bağır taşları vardı. Sevdiği askere, savaşa, çalışmaya vs giden kadınlar o taşa sarılarak uyurdu.
O benden gitti değil yastık tüm evrenin enerjileri birleşse bana geri dönmez unutmaya çalışıyorum en büyük ayrıcalıkta unutmak tabi nasip olursaYöntemlerimi paylaşma kararı aldım arkadaşlar.
Teknik tamamen bana ait.
Tek ihtiyacınız bir yastık...
Ebatları sarılacağınız kişinin gövdesine yakın olması daha faydalı olur.
Yatağa girdiğinizde yanınıza yastığı koyun yorganı da üstüne örtün ve yan yatın.
Vücudunuz yatağa alıştığında elinizi yastığın üstüne koyun ben kolumu dik konumda tutuyorum eğer olmaz ise sizde kolunuzu dik şekilde tutarak deneyebilirsiniz.
Elinizi yastığın üstüne koyduğunuzda sevdiğiniz kişiye odaklanın iyice odaklandığınızda bedeninizde bir şeylerin değiştiğini fark edeceksiniz farklı bir enerji akımı olacak.
Bu enerjiyi yastığa boşaltmaya başlayın yavaş yavaş kalp atışlarını ve nefes alışını hissetmeye başlayacaksınız.
Yeterince belirginleştikten sonra yastığınıza sarılın.
İyi uykular dilerim
Burada konu o kişinin hissetmesi değil. Bunu istiyorsanız biraz fedakarlık yapıp yanına giderseniz daha iyi olacaktır değil mi? O kişi hisseder mi? Olabilir ama o bunu yaparken ne hissettiğinizden ne kadar haberdar?O kişi hissedecek mi peki? Mühim olan o