Aynen katılıyorum ama olmazdan çok olamazlar çünkü çoğu kişi aslında kendileri de hakim değiller konuya.Olan da yardımcı olmaz. Tecrübelerle sabit))
Bu çınlamalar ne kadar zamandır var ve çınlamanın açılma etkisi olduğunu nasıl biliyorsun merak ettim sadece lütfen yanlış anlamayınYok ya kulak daveti gibi bisey iyi olur zaten kulaklarım açıldı açılcak sinyaller cinlamalar az kaldi
Ya varya söylemeyeceğim susacağım diyorum ama o kadar geyik hale gelmişki konu durum içler acısı
Sevgili kardeşim bu davet işi öyle senin sandığın gibi bir gecede 2 okumayla olacak iş değil bak iyi anla değil bir sürü teferruatı var bu işin en basiti anlatayım kısaca sağlam bir hocadan önce bir vefk yaptırman lazım kimi ne sebeble çağıracaksan sonra korunma duaları ayetleri de lazım hem sana hem odana sonra azimet lazım okuma sayılarını çok iyi bilmek lazım geldiklerinde tırsmaman lazım ve en az 3-7-11 gün aynı saatte bu daveti okuyor olman lazım bunlardan biri bile olmasa o davet sonuçlanmaz İnan bu anlattıklarım kabaca yoksa detaylar dahada uzun ve yorucu
EyvaALLAH kardeşim ama en başında ki mesajımı dikkatli okumamışsın belli ki... İşin içine katmanlar ve ritüeller girecekse alalarını bilirim ama benim merakım kimsenin elinde sihirli değnek var mıydı onu bi göreyim istemiştim. Anladım ki yokmuş. Yani bu konudan çıkaracağımız ders; aslında kimsenin varlıkları kolayca davet etmeye gücü yetmediğidir. Tekrar teşekkürler herkese...
Öyle bir şey olmuyor olsa ben bilirdim o kadar deneyim tecrübe var ama allah dostu seviyesinde bir ilim olursa tabi ayrı Abdülkadir geylani hz ve daha niceleri öyle mesela ama biz değilsek bize bunca okuma ritüel şart vesselamEyvaALLAH kardeşim ama en başında ki mesajımı dikkatli okumamışsın belli ki... İşin içine katmanlar ve ritüeller girecekse alalarını bilirim ama benim merakım kimsenin elinde sihirli değnek var mıydı onu bi göreyim istemiştim. Anladım ki yokmuş. Yani bu konudan çıkaracağımız ders; aslında kimsenin varlıkları kolayca davet etmeye gücü yetmediğidir. Tekrar teşekkürler herkese...
Benim onlarla aramda telepatik bi bağ varBu çınlamalar ne kadar zamandır var ve çınlamanın açılma etkisi olduğunu nasıl biliyorsun merak ettim sadece lütfen yanlış anlamayın