Bence de.Cinlerin bulaşmadığı kişiler de cinlere bulaşmasın.
kahve falı ile ruhun geleceğine inanmıyorum
Kuran ve cevşeni eğer yastığınızın altına koyarsanız olmaz zaten. O zaman korkarsınız doğal olarak. İğne falan batırmadı bana direk göründü Ama hiç tavsiye etmem böyle bir deneyimi. Bana yanında kilitli iğne bulundur korkarlar dediler. Bir gece yanıma koydum ve gece yine bir ses bu sefer davul sesi kalktım görür gibi oldum. Öyle bir korktumki güya korkmadan bu iğneyi sana batırırım diycektim Herkes soğukkanlı olamaz bu konularda bu yüzden aman diyorum. Gelince gitmiyorlar uğraşmayın. Ama kaya tuzu onları yakarmış ve sirkeden nefret ederlermiş. VE birşey daha var yastığınızın altına çakı koyun bıçağı olan korkutur ama dokunamaz.
fincanla cin gelir mi yaaaa
ben fincan yöntemiyle kimler cin çağırdı bunun tarifini duasını verebilirmi diye sordum ortalık musallat alanına dönmüş bende önceden bi musallat yaşamıştım ama konusu bu sayfada değil alfabe ve numaralar nasıl dizilicek ve gelmesi için hangi duaları okumak gerekir tecrübe sahibi biri anlatırsa çok sevinirim
gereksiz kişilerin gereksiz yorumlarına itiyacım yok inanan inanır inanmayanda yoluna gider ben burda kimde musallat var diye sormadımki musallat olaylarını yazıyosunuz ayrıca sitede fincanla davet yok diğer davetleride ben istemiyorum bnim istediğim fincanla davet diyer davetleri isteseydim böle bi konu açmazdım biraz mantık internette dolaşmadığım yer kalmadı sormadığım kişide kalmadı kimse tam tarif vermiyo bilen varsa paylaşsın kimsede boş boş konuşmasın
Bundan şunumu çıkarıyoruz,bizler boş konuşan ve bilmeyenleriz.Uzun araştırmalara rağmen kimse tarifde vermemiş demekki vebal almak istememiş.Yazanlara uyarı olarakda daha düzgün uslubda seçebilirdiniz.Yolunuz açık olsun ne diyebilirimki.gereksiz kişilerin gereksiz yorumlarına itiyacım yok inanan inanır inanmayanda yoluna gider ben burda kimde musallat var diye sormadımki musallat olaylarını yazıyosunuz ayrıca sitede fincanla davet yok diğer davetleride ben istemiyorum bnim istediğim fincanla davet diyer davetleri isteseydim böle bi konu açmazdım biraz mantık internette dolaşmadığım yer kalmadı sormadığım kişide kalmadı kimse tam tarif vermiyo bilen varsa paylaşsın kimsede boş boş konuşmasın