TRT3'te 09.10 Su Savaşları 16.35 Dünya'nın En Büyük Nehirleri 23.00 Felaket Senaryoları en sevdiklerim.
DMAX'te 15.25 Restoran Sırları 15.55'te Alaska: Son Sınırda Hayatta Kalmak 16.55 Doğa Evi Ustaları favorilerim. Denk geldiğimi izliyorum
Arada Bear Grylls falan çıkıyor da zamanını bilmiyorum o da denk geliyor
Şu an aklıma geldi DMAX'in kendi sitesinde alfabetik olarak sıralanmışlar. Girip izleyebiliyorsunuz istediğinizi.
Madem yazmaya başladım dizilerden devam edeyim. Benim en sevdiklerim yerli olarak Ezel, Suskunlar,Diriliş Ertuğrul (Kuruluş Osman hiç hoşuma gitmedi. Belki boş kaldığımda bakarım netten.)
Yabancı olarak ilk izlediğim dizi Teen Wolf olabilir. En azından hatırladığım ve iki kere izlediğim buydu
İnto the Badlands benim için çok iyiydi. Ama Pilgrimin gücünü kim 99 yaptıysa kızgınım. Olan Sunny reise oldu. Prison Break, The Walking dead ilk 7 sezon (gerisini izleyemedim iş dolayısıyla
) Stranger Things, Daredevil, Punisher, Chernobyl, Love,Death & Robots (Her bölümü birbirinden ayrı. Favorim Dünya'yı ele geçiren yoğurt) şu an aklıma gelenler. Diğer büyüklere henüz vakit bulamadım.
Sinema kulvarında en çok bilinenlerin yanında bilinmeyenlerim de var ortaya karışık yazıyorum.
Zindan Adası, Yarının Sınırında, Oblivion, Diriliş(Revenant), Başlangıç(İnception) Kara Şövalye(2008) Yıldızlararası, Marslı, Apollo 18, Transformers ilk 3, Scott Adkins'li Ninja 1-2, Ready Player One, Rüzgardaki Dövüşçü(Fighter in the Wind- Kyokushin karate'nin ortaya çıkışını gösteriyor. Zavallım neler çekmiş ama değmiş.) Hızlı ve öfkeli serisi, Marvel filmlerinin alayı, Dc filmlerinin de alayı, Avatar, Asla pes etme. Sonra aklıma gelirse düzenlerim. Şimdi Klasikler;
Forrest Gump,
Truman Show,
Yeşil yol(Green Mile)
Geleceğe Dönüş
Matrix 1-2-3
Terminator
Cinnet(The Shining)
Alien
Predator
Star Wars
Bonus olarak anime filmi eklemek istiyorum. Koe No Katachi ve Stranger: Mukou Hadan/Sword Of The Stranger. İkisini de kesinlikle tavsiye ediyorum. Özellikle Sword of the Stranger filmini
Bazı unuttuklarım var pek popüler olmayan ama güzel olanlar. Bulursam düzenler alta eklerim.