Şu türlerde film , dizi önerisi yapacak var mıEkli dosyayı görüntüle 521
I Am Mother
201913+1 sa. 53 dk.
İnsan soyunun tükenmesinin ardından anaç bir droid tarafından yetiştirilen genç kız, başka bir insanla karşılaşır ve tüm dünyası altüst olur.
Oneri için teşekkürler daha fazla önerin varsa ben talibim cunku çoğunu izledim fantastik tercihimdir ?'' Suspicious Partner'' Genelde kore dizilerine önyargıyla yaklaşan ben bu diziyi gerçekten sürükleyici, düzeyli ve keyifli buldum tek sezonluk güzel bir dizi. İzlemek isteyenlere öneririm
Oneri için teşekkürler daha fazla önerin varsa ben talibim cunku çoğunu izledim fantastik tercihimdir ?
Izledim guzel filmdir.Fi'yi izlemeyin sakın, hiç gereği yok ama bunu gözüm kapalı öneriyorum:
Ah Penny dreadful ah. Eva Green i gorsem ellerinden opecegim.Rica ederim. O zaman sana dehşetle önerebileceğim diğer diziler(tabi izlemediysen?!) Penny dreadful, lost, glitch, black mirror, The haunting of hill house, once upon a time, merlin.. Bunlar fantastiğe kaçanlar. Aklıma gelenler. İyi seyirler
Rica ederim. O zaman sana dehşetle önerebileceğim diğer diziler(tabi izlemediysen?!) Penny dreadful, lost, glitch, black mirror, The haunting of hill house, once upon a time, merlin.. BunlarNotlarımı aldim tesekkurler?Rica ederim. O zaman sana dehşetle önerebileceğim diğer diziler(tabi izlemediysen?!) Penny dreadful, lost, glitch, black mirror, The haunting of hill house, once upon a time, merlin.. Bunlar fantastiğe kaçanlar. Aklıma gelenler. İyi seyirler
3. sezonu yapmak yerine direkt evime gelip suratıma tükürselermiş keşke. Game of Thrones'un son sezonu ve bu sezon dizi tarihinde en büyük dizi aşağılama vakasıdır.Ah Penny dreadful ah. Eva Green i gorsem ellerinden opecegim.
sorma 1 hafta kendimize gelemedik böyle son bölüm nasıl sıkıştırma yapmışlar. Ah eva ah3. sezonu yapmak yerine direkt evime gelip suratıma tükürselermiş keşke. Game of Thrones'un son sezonu ve bu sezon dizi tarihinde en büyük dizi aşağılama vakasıdır.
Ama güzel şeylerde oluyor ve penny dreadful city of angels geliyor.
Fitzgerald'ın kıymeti cidden yaşadığı süre boyunca hiç bilinmemiş, o da bizim Oğuz Atay gibi öldükten sonra tanınanlardan. Sadece Muhteşem Gatsby'yi okudum ancak kalemi kuvvetli bu hemen anlaşılıyor, yazdıklarının edebi değeri var ve çok acıklı bir hayatı olmuş, tanımadığım halde adamcağıza üzüldüm. Yazdıklarından hayatına dair çokça kesit bulabilirsiniz. Hep bir geçmişe özlem var, geçmişte her şeyin güzel olabileceğine dair umut beslenmiş ama zaman o umudu yerle bir ettikçe kalbi zayıflamış ve sonunda krize yenilmiş... Benjamin Button karakteriyle de o geçmişe dönmeyi tasavvur ediyor diye yorumladım. Uyarlanmış filmlerinden önce kitapları okunmalı.http://
Tür : Fantastik / Romantik / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Eric Roth , Robin Swicord , Francis Scott Key Fitzgerald (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular
Brad Pitt (Benjamin Button) , Cate Blanchett (Daisy) , Tilda Swinton (Elizabeth Abbott) , Elle Fanning (6 Yaşındaki Daisy) , Julia Ormond (Caroline) , Jason Flemyng (Thomas Button) , Elias Koteas (Monsieur Gateau)
Yaşlı doğan ve yıllar geçtikçe tersine yaşlanan Benjamin Button’ın sıradışı yaşam öyküsü.
Yaşlı olarak dünyaya gelip bir bebek olana kadar hayatı sürecek olan Benjamin, 50 yaşındayken 30 yaşındaki bir kadına aşık olur. Yaşları ters yönde ilerleyen bu ikili ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar.
The Curious Case of Benjamin Button’ın senaryosu, Francis Scott Key Fitzgerald’ın kısa hikayesinden uyarlanarak yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen David Fincher var.