Fal ile ilgili deneyimleriniz

Alice amundsen

Kayıtlı Üye
Fal ile ilgili deneyimleriniz neler ? Fal esnasında veya sonrası paronormal deneyimler yaşadınız mı hayatınızda herhangi bir etkisi oldu mu

Benim yaşadığım olaylar ise şöyle; Kahve falı kapatmıştım, kendime fal bakmaya çalıştım fincana bakarken hislerim harekete geçti (hislerim biraz kuvvetlidir) bir mezarlık vardı ,kahve şekillerinde, fincanda ve bir mezarlık görünüyordu biraz rahatsız hissettim ve kaldırdım fincanı 15 gün içinde gerçekten ;ani bir şekilde babaannemin ölüm haberi geldi ve yine o kahve falına baktıktan sonra gece birden uyandırılmaya başladım .
incecik bir kadın sesi kısık bir sesle adımı sesleniyordu evin içinde korkunç rüyalar görüyordum bu durumlar şimdi geçti ..ama anlıyorum ki fal bazen tehlikeli olabiliyor bazı varlıkların ilgisini çekiyor ...

Fal ile ilgili deneyimleriniz neler ?

Falın bir kısmı tertemiz ferasetten gelir. Falına baktığın kişinin ahvalini iyi okursun ve buna göre bazı nokta atışı çıkarımlar yapabilirsin. Esasında bukadarına fal denmez bile. Fakat fal kisvesi oluştuysa eğer, bilin ki anlatana ve dinleyene içine düşecekleri tuzak çok daha daha erkenden kurulmuştur. Daha kahve pişmeden fal bakma isteği geliyorsa ilk yemlenme gelmiş demektir.

Hal okuması yaparken hızını alamayıp gaybın bilinmezliği ilkesini çiğnediğin anda ağzından çıkan her şey artık büyü olur. Konuşanın Kendi içindeki şeytani merkezi uyanır, kilidi açılır ve bağlantılı olduğu diğer şeytanları bir anda çağırır. Bu böyledir. Bakınız : 2 dakikalık bir iş cinler alemi için 48 saatlik bir tepki süresine eşittir.

Cin çağırmak o yüzden her seferinde çok hızlı olur : 1 dakikalık bir ritüel onların alemine göre 1 günlük bir çağırma ve bekleme süresine eşittir. Yani illa birisi gelir. Cinlerle aynı zaman boyutunda olsaydık tuzakları bu kadar keskin olmazdı. 2 dk beklerler bizim için salise süresi geçmiş olur ve telkini bir anda yedirerek verebilirler. Mekanizmayı iyi anlamak gerek.

Kısacası bu iş daha kalkışma aşamasında bir tuzaktır. Tuzağa düşmeyiniz.

Son düzenleme:
aynı hatayı kaçıncı kez yapıyosunuz dikkat edin lütfen. ve emir cümleleri ile şikâyette bulunmayın bir daha lütfen.
aynı hatayı kaçıncı kez yapıyosunuz dikkat edin lütfen. ve emir cümleleri ile şikâyette bulunmayın bir daha lütfen.

Geri