ben yapamam diye düşünmeyin yapın ve deneyin. solomon tılsımları çoğunlkla kan la bez üzerine yazılır yada deri. ama kırmızı bir kalem ve bir kaığt üzerinede yazılabilir
gerçekten, kırmızı kalem ile yaprsam kan ile yaptığım kladar etkisi olur mu?
vahşi bir saldırgan hayvanın kanı ile yapsak mesela yaban domuzu, yada bir bakirenin adet kanı ile yapsak, nasıl sonuçları olabilir?
Bu şekilin çıktısını alıp eve assak sıkıntı etki eder mi
Solomon no Chie (Solomonun Bilgeliği) Hakkında Bir Bilginiz Mevcutmu Acaba Forumda Böyle Bir KOnu Göremedimde Bir Sorayım Dedim Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Acaba bu tılsım müslüman kişiler içinde olurmu yani inancına ters düşer mi ? (kusura bakmayın büyü mu yoksa baska birsey mi ayirt edemedim cahilligime verirseniz sevinirim )
Uygulamanın genel mantığına göre çalışma size yardımcı olacak, bu konuda önünüze çıkacak fırsatları yakalamanızı sağlayacaktır. Pat diye ben bunu uyguladım şimdi zengin mi olacağım demek yanlış olur.
Sayın Mefetseger;
Forumda ki pek çok uygulamanın bilerek eksik verildiği bilinmekte olan ve gerekli bir durum, dolayısıyla bu tılsım ne kadar güvenilirdir? Kaynağı nedir? uygulama sonrasında yapılması gerekenler var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim, saygılar...
Yapacak kişiye,üyeye zararı olan uygulamalar moderatörler tarafından kısaltılır,eksiltilir.Çünkü o uygulamayı yapan kişi zarar görebilir.
Ayriyetten Syn.Urum ve Yule'nin paylaştığı uygulamalar eksik değildir.
Bu uygulamada tamdır,eksik değildir.
Solomons keylere bir bak istiyorsan , eksik olup olmadığına. eksik var ve tılsımı aktifleştirmek zor ve masraflı .
Syn.Urum kendisi söylemişti ve moderatörler de söylemiş benim dediğimi. Bilgi amaçlı paylaştıkları da var. Ama paylaştığı çoğu uygulama eksiksiz.
Ve paylaştıkları eksik olursa yazıyorlar zaten.
ben bu uygulamadan bahsediyorum burada herhangi bir şey söylenmesine gerek yok ve birilerinin hep yazdıklarına bakmam gerekmiyor , solomons keyler var zaten kaynak orası. başka uygulamalarını bilmiyorum.. ve bu paylaşım da eksik inanmıyorsan git bak kaynağa .