"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evlenme Teklifi Almak İçin Hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gamzem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyü mektebi dogu adı altındaki bölümümüzü ziyaret edebilirsin eminim oradaki ortak düşüncelerden faydalanacaksınız

sevdiğim erkek bana evlenme teklifi etmesi için hangi büyüyü yapmam lazım
Değerli üyemiz,
İlk mesajınızda direk tarif istemek yerine, öncelikle tüm yazılanları okuyup özümsedikten sonra paylaşımlarda bulunmanızı ve daha sonra bulamadığınız sorulara cevap aramanızı beklerdik. Büyü tarifini bulduğunuz zaman uygulamak için gerekli şartları da yerine getirmeniz lazımdır, unutmayın. Sitede bu konuda gereken her türlü bilgiyi bulabilirsiniz.
İyi forumlar dileriz.

Oeiganum çok haklı. Hemen basit yoldan kolay yoldan bişeyler sahibi olmayı beklemeyiniz. Emek sarfediniz. Bunları öyle direk yapmak istiyorum diyerek yapamazsınız. İlgili birçok konu var okuyup önce bilgi sahibi olunuz.

İyi paylaşımlar.

bence sen şunu yap gamze onun bi tel sacını al ve ona 12000 sefer ya vedud ismini oku ama gece 12 den sonra ve şöle de ey rabbimin isminden olan bu ismin hadimi yaradan rahman adına onu benimle evlendir de ve allahın izniyle olur

bence sen şunu yap gamze onun bi tel sacını al ve ona 12000 sefer ya vedud ismini oku ama gece 12 den sonra ve şöle de ey rabbimin isminden olan bu ismin hadimi yaradan rahman adına onu benimle evlendir de ve allahın izniyle olur
saçı yerine tüyü olur mu? yada resmine okusak?
bu arada gamzenin açtığı konunun aynı soruyla ilgili büyü tarifini bende istiyorum , hem zaten konun adı da adı üstünde büyü ile ilgili istek ve sorular diil mi? forumdaki ilgili birçok konuya baktım çoğunda tarifler eksik, yada tecrübeli kişilerin yapabilceği türden, benim gibi bu ilimde deneyimsiz kişilere önerebilceğiniz ve sevdiğimiz kişinin evlilik teklifi etmesi için forumda ki tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.

bu arada gamzenin açtığı konunun aynı soruyla ilgili büyü tarifini bende istiyorum , hem zaten konun adı da adı üstünde büyü ile ilgili istek ve sorular diil mi? forumdaki ilgili birçok konuya baktım çoğunda tarifler eksik, yada tecrübeli kişilerin yapabilceği türden, benim gibi bu ilimde deneyimsiz kişilere önerebilceğiniz ve sevdiğimiz kişinin evlilik teklifi etmesi için forumda ki tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Forumda bir sürü tarif var. Öneriler var. Bence vakit ayırıp hepsine tek tek göz gezdirin derim. Araştırmalarınıza işin en başından başlamanızı öneririm.

Kişilerin büyü ile ilgili istek ve soruların cevaplarını önce uygulayabilir nitelikte olmaları gerekmektedir. Deneyimsiz kişilere tariften önce bu işin teoriğini öğrenmelerini tavsiye ederiz. Nelerle karşılaşabileceklerini, nasıl korunabileceklerini, temizleneceklerini, titreşim seviyelerini nasıl artırabileceklerini ve en önemlisi bunları neden yapmaları gerektiğini... Bunları yapabildikten sonra tarif isteklerinde bulunmanız daha doğru olur. Zannediyor musunuz ki aynı tarifi deneyimsiz ile deneyimli kişi yaptıkları zaman aynı sonucu alacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri