"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evimiz de büyü mü var ?

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANlasildiginizdan supheniz olmasin:). ben dualarin etkisini yok saymiyorum yanliz dua bir buyunun çozulmesindeki etken degildir. Boyle durumlar yasayipta duayla kurtulan kimse tanimiyorum.

Medyumlara gitmek niye haram olsun? Bakim yaptirmadan ve buyu yok edilmeden kurtulmasi imkansizdir. Boyle medyumlara gitmek haramdir gibi seyler çikarip insanlari iyice çikmaza dusurmeyin lutfen.
Medyumlar şu "gelecekten haber veren" grubuna girmiyor mu ? O zaman haramdır kusura bakmayın. Bu kur'anda da geçer. Hem neden çıkmaz olsun ki dua var. Büyüyü yaratana tevekkül ettikten sonra sadece sabretmek gerekir. Büyüyü yaratan elbet yokda eder.

Medyumlar şu "gelecekten haber veren" grubuna girmiyor mu ? O zaman haramdır kusura bakmayın. Bu kur'anda da geçer. Hem neden çıkmaz olsun ki dua var. Büyüyü yaratana tevekkül ettikten sonra sadece sabretmek gerekir. Büyüyü yaratan elbet yokda eder.
Bazı durumlar var istisnadır. Örneğin büyü var, dua edildi, dua kabul olundu, büyüyü bozmak için başka bir insan vesile kılındı. Duanın gerçekleşmesi durumları çok farklı tezahür edebilir. Gelecekten haber vermek konusu da, ''günahtır'' diye kestirip atılacak kadar düz bir konu değil. Bunun da istisnaları var.

Bazı durumlar var istisnadır. Örneğin büyü var, dua edildi, dua kabul olundu, büyüyü bozmak için başka bir insan vesile kılındı. Duanın gerçekleşmesi durumları çok farklı tezahür edebilir. Gelecekten haber vermek konusu da, ''günahtır'' diye kestirip atılacak kadar düz bir konu değil. Bunun da istisnaları var.
Kur'anda belirtildiği üzere gelecekten haber veriyorum v.s diyenlere inanmak günahtır diye biliyorum. Yanlışsam aydınların lütfen.

Medyumlarin hepsi gelecegi haber veriyor diye bir sey soz konusu degil. FAl bakarlar o ayri. Inanciniza gore dogru bulmazsiniz. Ben buyu ve buyu bozulusundan bahsediyorum.

Kur'anda belirtildiği üzere gelecekten haber veriyorum v.s diyenlere inanmak günahtır diye biliyorum. Yanlışsam aydınların lütfen.
Kuranı biraz yanlış anlamışsınız
inanmak günahtır diye birşey pek yok yani Kuranda gelecekten haber verilme meseleleri açıklanmıştır
Kuranın dediği şey bu meseleyle uğraşmayındır ben bunu günah sayıyorum diyor
onlara inanmayın demek çok başka bir mevzudur
gelecekten nasıl haber verildiğini anlatan Kuran inanmayın demez
sadece bu eylemin günah olduğundan bahsediyor

Gelecekten haber almaya çalışmak başka, zaten bu yetenekle dünyaya gelip gelecek hakkında görüler ve bilgileri çaba sarfetmeden almak başka. Şimdi Allah'ın hediye ettiği şeye Allah günah kategorisine sokar mı acaba? Hani bu öyle bir şey ki, bir çiçek baçesinden geçerken veya eski İzmir körfezinden geçerken istediğin kadar burnunu kapat o koku yine gelecek bir şekilde. Bu tarz yetenekler böyle, aynı 5 duyu gibi. Üstelik hadi bahçe biter, körfezden de geçer gidersin, peki yaşam süresi boyunca zaman boyutundan nasıl kaçarsın? Mecburen ne kadar kapatırsan kapat göreceksin. Hal böyle iken, kötü bir şey gördüğünde uyarmak kötülük mü olur? Yani o sebeple kestirip atmamak lazım diyorum, olay yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan meselesine doğru gider yoksa. :)

Gelecekten haber almaya çalışmak başka, zaten bu yetenekle dünyaya gelip gelecek hakkında görüler ve bilgileri çaba sarfetmeden almak başka. Şimdi Allah'ın hediye ettiği şeye Allah günah kategorisine sokar mı acaba? Hani bu öyle bir şey ki, bir çiçek baçesinden geçerken veya eski İzmir körfezinden geçerken istediğin kadar burnunu kapat o koku yine gelecek bir şekilde. Bu tarz yetenekler böyle, aynı 5 duyu gibi. Üstelik hadi bahçe biter, körfezden de geçer gidersin, peki yaşam süresi boyunca zaman boyutundan nasıl kaçarsın? Mecburen ne kadar kapatırsan kapat göreceksin. Hal böyle iken, kötü bir şey gördüğünde uyarmak kötülük mü olur? Yani o sebeple kestirip atmamak lazım diyorum, olay yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan meselesine doğru gider yoksa. :)

İyice karıştı bu konu :)
Biz büyüleri bozmak için dua edin derken nerelere geldik :) :)
Bu yetenekle doğanlar tabii ki kaçamaz yeteneklerinden ama para karşılığı gelecekten haber verenler kur'an da da hadis-i şeriflerde de günah diye belirtilmiştir.
Çok haklısınız haber almaya çalışmak ve doğuştan haber almak çok farklı. Benim dediğim o haber almaya çalışanlar.

Aydınlattığınız için çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri