Faros
Kayıtlı Üye
Sadece dua ile çözülebilen büyüler de vardır. Her büyü illa çok zor çözülmek zorunda değildir.
Ben agir buyulerden bahsediyordum.
Sadece dua ile çözülebilen büyüler de vardır. Her büyü illa çok zor çözülmek zorunda değildir.
Medyumlar şu "gelecekten haber veren" grubuna girmiyor mu ? O zaman haramdır kusura bakmayın. Bu kur'anda da geçer. Hem neden çıkmaz olsun ki dua var. Büyüyü yaratana tevekkül ettikten sonra sadece sabretmek gerekir. Büyüyü yaratan elbet yokda eder.ANlasildiginizdan supheniz olmasin. ben dualarin etkisini yok saymiyorum yanliz dua bir buyunun çozulmesindeki etken degildir. Boyle durumlar yasayipta duayla kurtulan kimse tanimiyorum.
Medyumlara gitmek niye haram olsun? Bakim yaptirmadan ve buyu yok edilmeden kurtulmasi imkansizdir. Boyle medyumlara gitmek haramdir gibi seyler çikarip insanlari iyice çikmaza dusurmeyin lutfen.
Bazı durumlar var istisnadır. Örneğin büyü var, dua edildi, dua kabul olundu, büyüyü bozmak için başka bir insan vesile kılındı. Duanın gerçekleşmesi durumları çok farklı tezahür edebilir. Gelecekten haber vermek konusu da, ''günahtır'' diye kestirip atılacak kadar düz bir konu değil. Bunun da istisnaları var.Medyumlar şu "gelecekten haber veren" grubuna girmiyor mu ? O zaman haramdır kusura bakmayın. Bu kur'anda da geçer. Hem neden çıkmaz olsun ki dua var. Büyüyü yaratana tevekkül ettikten sonra sadece sabretmek gerekir. Büyüyü yaratan elbet yokda eder.
Kur'anda belirtildiği üzere gelecekten haber veriyorum v.s diyenlere inanmak günahtır diye biliyorum. Yanlışsam aydınların lütfen.Bazı durumlar var istisnadır. Örneğin büyü var, dua edildi, dua kabul olundu, büyüyü bozmak için başka bir insan vesile kılındı. Duanın gerçekleşmesi durumları çok farklı tezahür edebilir. Gelecekten haber vermek konusu da, ''günahtır'' diye kestirip atılacak kadar düz bir konu değil. Bunun da istisnaları var.
Medyumlar şu "gelecekten haber veren" grubuna girmiyor mu ? O zaman haramdır kusura bakmayın. Bu kur'anda da geçer. Hem neden çıkmaz olsun ki dua var. Büyüyü yaratana tevekkül ettikten sonra sadece sabretmek gerekir. Büyüyü yaratan elbet yokda eder.
Kuranı biraz yanlış anlamışsınızKur'anda belirtildiği üzere gelecekten haber veriyorum v.s diyenlere inanmak günahtır diye biliyorum. Yanlışsam aydınların lütfen.
Gelecekten haber almaya çalışmak başka, zaten bu yetenekle dünyaya gelip gelecek hakkında görüler ve bilgileri çaba sarfetmeden almak başka. Şimdi Allah'ın hediye ettiği şeye Allah günah kategorisine sokar mı acaba? Hani bu öyle bir şey ki, bir çiçek baçesinden geçerken veya eski İzmir körfezinden geçerken istediğin kadar burnunu kapat o koku yine gelecek bir şekilde. Bu tarz yetenekler böyle, aynı 5 duyu gibi. Üstelik hadi bahçe biter, körfezden de geçer gidersin, peki yaşam süresi boyunca zaman boyutundan nasıl kaçarsın? Mecburen ne kadar kapatırsan kapat göreceksin. Hal böyle iken, kötü bir şey gördüğünde uyarmak kötülük mü olur? Yani o sebeple kestirip atmamak lazım diyorum, olay yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan meselesine doğru gider yoksa.Kur'anda belirtildiği üzere gelecekten haber veriyorum v.s diyenlere inanmak günahtır diye biliyorum. Yanlışsam aydınların lütfen.
Gelecekten haber almaya çalışmak başka, zaten bu yetenekle dünyaya gelip gelecek hakkında görüler ve bilgileri çaba sarfetmeden almak başka. Şimdi Allah'ın hediye ettiği şeye Allah günah kategorisine sokar mı acaba? Hani bu öyle bir şey ki, bir çiçek baçesinden geçerken veya eski İzmir körfezinden geçerken istediğin kadar burnunu kapat o koku yine gelecek bir şekilde. Bu tarz yetenekler böyle, aynı 5 duyu gibi. Üstelik hadi bahçe biter, körfezden de geçer gidersin, peki yaşam süresi boyunca zaman boyutundan nasıl kaçarsın? Mecburen ne kadar kapatırsan kapat göreceksin. Hal böyle iken, kötü bir şey gördüğünde uyarmak kötülük mü olur? Yani o sebeple kestirip atmamak lazım diyorum, olay yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan meselesine doğru gider yoksa.![]()