Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Yeni taşındığım evde her odada duvara küçük birer ters üçgen çizilmiş, daha önce tarikat mensubu dindar biri oturuyordu. Duvarlardaki ufak ters üçgenler ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar. Yeni taşındığım evde her odada duvara küçük birer ters üçgen çizilmiş, daha önce tarikat mensubu dindar biri oturuyordu. Duvarlardaki ufak ters üçgenler ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkürler..
Küçük bir çocuk yoktu. 10 yildir bu evde kimin kaldigini biliyorum. Küçük cocugun da evin her odasina görünmeyen yerlere bundan cizmeyecegini de biliyorum. İnandığımdan değil, anlamını merak ettim, tarikatci olunca da yasayan kisi acaba kendince evine bir büyü falan mi yapmistir dedim. Cocuk yok, hic gelmedi, o kesin. İyi günler.
10 yılda bir eve bir çok kişi girip çıkabilir. Üçgen bir anlam taşımıyor, simetrik değil ve gelişi güzel kurşun kalemle çizilmiş gibi. Paranormal bir durum yok ortada ama illede paranormal olmalı diyorsanız evde oturanı tanıdığınız için ona sorabilirsiniz.
Tüm odalarda aynı hiza,yükseklik vb. belirli bir düzene göre mi çizilmiş ?
Üçgen sembollerinden aslında çok şey çıkabilir.
Mesela ters üçgen paganizm de Suyu simgeler.