"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

esmaül hüsna

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam.bende esma duasini ariyorum.nasil yapilicagni ve duayi bilen varmi? Yardimci olursaniz sevinirim.tesekkurler

Esma duasindan ziyade esma dualari vardir kisiye özel olabilir yada bir bilir kisi tarafindan degerlenip sunulur, ama kaliplanmis olanlara takilmanizi tavsiye etmem faydasiz buldugumdan degil böyle olunca kisi ezberler arabca birseyler ve yüklenir ezbere ve tekrarlamaya.
Dua ruh ister hissiyat ve siz kendi ihtiyaclarinizi en guzel bilensiniz bu yuzden ihtiyaciniz dogrultusunda yönelin esmalara.

Sebebinizi ve ihtiyacinizi bildirmeden cok faxdali yorumlar alacaginizi ben düsünmüyorum acikcasi.

Tesekkurler. Bi sey soyleyim ben boyle bi sey duydumki ask icin gece mum yakar ve esma okunurmus ve sevdigin donermis sana. Ben bunun nasil yapilacagni bilmek isterim. Hangi esma okunur nasil okunur tam olarak bilen varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri