"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Esma-ül-Hüsna ile ilgili bilgi lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysorfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aysorfi

Kayıtlı Üye
Esmaül- hüsna içindeki ismlerden biri sevdiğinin seni sevmesi içn edilen bir dua olarak çok saygı duyduğum bir kişi nitelendirmişlerdi bana. istediğini dua olarak söyledikten sonra o ismi zikretmek çok iyi geleceğini söylemişlerdi .isimi hatırlayamıyorum malesef :offtopic:

Esmaül- hüsna içindeki ismlerden biri sevdiğinin seni sevmesi içn edilen bir dua olarak çok saygı duyduğum bir kişi nitelendirmişlerdi bana. istediğini dua olarak söyledikten sonra o ismi zikretmek çok iyi geleceğini söylemişlerdi .isimi hatırlayamıyorum malesef :offtopic:
Gönül konularında kullanılan bikaç esmayı söylesem belki hatırlamanızda faydalı olur, El Vedud, El Semiu, El Müteal ve Eş Şekur...

Galiba El Vedud :D sevgliyle muhabbet olsun,sevsin diye 20 kez tekraranan bir isim olarak söylenmişti. :)

bunun yanı sıra 2 rekat namaz kılıp okunmuş olsa daha etkili olur diye duymuştum.? daha doğru olurmu ?

ebced hesabı yapmayı nerde bulabiliriz tam . ben bulamdım . hangi sayfada acaba?

Ebced değerleri uygundur.
Ebced hesabının nasıl yapılacağı sitemizde mevcut.

20 ise evet El Vedud ismi celilesidir...Namazla enerji platformu daha iyi oluşur bencede...

farklı biliyorum .namazla değil de vakitlerine ve zikir adedine uygun okumak daha mühim diye biliyorum ben. namaz tabi ki kılınabilir elbette. “Ey iman edenler! Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin. Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir.” (Bakara 153).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri