"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski Sevgilimin Bana Dönmesini İstiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samatra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın Uygulama İşinde Tecrübesi Olan Bi Arkadaşımız Varsa Nolur Bana Yardım Etsin Yalvarırım Çaresizlik Kadar Kötü Bişey Yok :(

Arkadaşlar Delirecem Diye Korkuyorum Bakın Uygulama İşinde Tecrübesi Olan Bi Arkadaşımız Varsa Nolur Bana Yardım Etsin Yalvarırım Çaresizlik Kadar Kötü Bişey Yok

Arkadaşlar Delirecem Diye Korkuyorum Bakın Uygulama İşinde Tecrübesi Olan Bi Arkadaşımız Varsa Nolur Bana Yardım Etsin Yalvarırım Çaresizlik Kadar Kötü Bişey Yok

Arkadaşım akıl sağlığı çok önemli bişey. Kaybetmemeye çalış. Allaha dua et o sana yardımcı olacaktır. Çaresizlerin ve kimsesizlerin kimsesi Allah'tır. Allahı seviyorum . Saygılar...

Kendimize zarar vermekmi? Attığım tokatla kendimi öldürmüyorum merak etmeyin :D yanağımı falanda morartmıyorum. :D Bu bana iyi gelen bir şey sizleri bilemem. Kendi bedenime saygılıyım ama zihnimin beni ele geçirmesine ve karanlığa itmesinede izin veremem.
Saygılar..

Kendimize zarar vermekmi? Attığım tokatla kendimi öldürmüyorum merak etmeyin :D yanağımı falanda morartmıyorum. :D Bu bana iyi gelen bir şey sizleri bilemem. Kendi bedenime saygılıyım ama zihnimin beni ele geçirmesine ve karanlığa itmesinede izin veremem.
Saygılar..

Kendinizi sevin. Karanlık kötüdür. Allah hiçbirimizi karanlığa ve çaresizliğe düşürmesin. Aydınlık ve Işık ile..

ALLAH korusun Sn samatra. Önce sakin düşünün isterseniz. Bi sakin olun. Gün doğmadan neler doğar. Tamam şu an bitti gibi görüyorsunuz belki ama yeniden başlayacak belki ilişkiniz. Görüşüne değer verdiğiniz biriyle konuşun bence bir de durumunuzu hislerinizi. Allah yardımcınız olsun.

Biz kadınlar, yalvaran, bize yapışan, kararsız erkekleri beğenmiyoruz. Ne kadar kararlı ve otoriter tutumu olursa, o kadar peşinden gidiyoruz. Şu anki davranış biçiminizden vazgeçer ve kendinize bir yol belirlerseniz, o peşinizden gelir.

3 ay oldu be arkadaşlar. herşeyi denedim . konuşmayım dedim olmuyor. konusuyum dedim olmuyor. ne desem olmuyor arkadaşlar. onu sınav psikolojisi alt üst etti. üstünde aile baskısı var sınav yüzünden. onun için değişik biri oldu. inanırmısınız yanımda mutluluktan ağlayan bi kız sevgisini anlatmakla bitiremeyen bir kız. sensiz bir dünya düşünemiyorum diyordu. üzerime titrerdi. ama bu sınav psikolojisi iyice sacma şeylere itti. benden ayrılmasının hiç bi sebebi yok inanın. öyle hayallerimiz oldu ki. inanın bitiyorum arkadaşlar. kendi yaptıgı sacmalıkları anlayamıyor. büyüden başka çarem kalmadı. kötü bir insan değilim. koskoca bu dünyada benim tek istediğim hayata bağlandığım kişi o. onun için bana yardım edin arkadaşlar. size çok ihtiyacım var. yok olmaktayım . lütfen :(

Kullandığınız ifadeler ve ifade ediş biçiminiz sitemizin genel yapısına uygun değildir. Yalvarıp yakarmanıza gerek yok. Düzgün bir dille ifade etmeniz yeterlidir. Konuyu kapatıyorum. Bundan sonra daha dikkatli olunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri