"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski Sevgilimin Bana Dönmesini İstiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samatra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samatra

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar eski sevgilimin bana dönmesini istiyorum onu çok seviyorum. O benden ayrıldığında intihara bile kalkıştım başaramadım. Ama inanın onun için ölürüm. Çok az zamanım var onu döndürebilmek için. Lütfen işin ehli olanlar bana yardım etsin yoksa bir seven daha yok olacak. Buna inanın :(

Bence Allaha dua etmelisin. Çünkü intihar kötü ve günahtır. Böyle şeyler düşündüğün içinde Tövbe etsen iyi olur. Düşüncesi bile kötü. Allah hepimizi affetsin. Sevgiyle yaşam ve Mutlulukla..

Ben de bu tür birşeye kalkışmıştım inanın değmez,umrunda bile olmaz.Yaşadıklarınız sizi güçlendirecektir.Ayrıca söyleyeyim dua şu bu bir işe yaramadı bende.Vakit kaybı.Ancak denemek isterseniz sitede geri döndürme duaları vs var.

Ben de bu tür birşeye kalkışmıştım inanın değmez,umrunda bile olmaz.Yaşadıklarınız sizi güçlendirecektir.Ayrıca söyleyeyim dua şu bu bir işe yaramadı bende.Vakit kaybı.Ancak denemek isterseniz sitede geri döndürme duaları vs var.

Dua etmek çok önemli birşey lütfen öyle demeyin. Ayrıca sevenleri ayırmak günahtır. Ateşe körükle gitmemelisiniz. Heleki kendini öldüreceğini söyleyen birine. Herşeyin başı imandır arkadaşlar.

İntihar edenlere her zaman çok şaşırıyorum. Çünkü akılları sıra karşılarındakini etkilediklerini, vicdan azabı çektirdiklerini sanıyorlar. Sonuç çok mu iyi? Hayır aksine giden kişi unutulur çokda bir zaman almaz. Çünkü kendi canını hiçe saymıştır. Kişinin kendine saygısı yoksa herşeyi yapar. Bu beden bize emanet. Sevdiğinizin geri dönmesi için intihar etmeniz gerekmiyor. Dua edin. Zorlada güzellik olmaz. Ayrıca sizin ölümün ötesi hakkında bilginiz varmı ? Biraz derin düşünün.

İntihar edenlere her zaman çok şaşırıyorum. Çünkü akılları sıra karşılarındakini etkilediklerini, vicdan azabı çektirdiklerini sanıyorlar. Sonuç çok mu iyi? Hayır aksine giden kişi unutulur çokda bir zaman almaz. Çünkü kendi canını hiçe saymıştır. Kişinin kendine saygısı yoksa herşeyi yapar. Bu beden bize emanet. Sevdiğinizin geri dönmesi için intihar etmeniz gerekmiyor. Dua edin. Zorlada güzellik olmaz. Ayrıca sizin ölümün ötesi hakkında bilginiz varmı ? Biraz derin düşünün.

Kesinlikle size katılıyorum. Dua çok önemli. Sıkı bir iman ile herşey çözülebilir. Allah hepimizi korusun.

Dua etmek çok önemli birşey lütfen öyle demeyin. Ayrıca sevenleri ayırmak günahtır. Ateşe körükle gitmemelisiniz. Heleki kendini öldüreceğini söyleyen birine. Herşeyin başı imandır arkadaşlar.

Sanırım kendimi yanlış ifade ettim Allah'a dua etmek (inananlar için) tabii ki gereklidir,ben dua derken belli sayıda bişeyler tekrar etmeyi kastetmiştim.Sevenleri ayırmak derken neyi kastettiniz anlamadım.

Sanırım kendimi yanlış ifade ettim Allah'a dua etmek (inananlar için) tabii ki gereklidir,ben dua derken belli sayıda bişeyler tekrar etmeyi kastetmiştim.Sevenleri ayırmak derken neyi kastettiniz anlamadım.

Bence Allahı sevmeliyiz. Bu çok önemli. İnansanda inanmasanda dua etmelisin Allah'a. O herkesi doğru yola elbet çevirir. Kötülük yapanı bile yalnız bırakmıyor bir yerden kurtarmaya çalışıyor. Sizin bahsettiğiniz zikir. Ve zikirlerde önemlidir. Sonuçta yine Allah'ın adını kullanıyorsunuz ve dua ediyorsunuz. Güzel bir davranıştır, etkilidir. Seven ne yapmaz? Herşeyi yapar. Bu konuyu açan arkadaşta herşeyi yapabilecek potansiyel var. Kendisine zarar verip öldürmesini istemeyiz değilmi ? Herşeyin başı sağlık sonuçta. Dua ve Sağlık ile.

En güçlü ve yok olmayacak aşk Allah aşkıdır. Dönüp bir bakın geriye ayrıldığınız sevgililerinizden kaç tanesiyle görüşüyorsunuz. Ama yüce rabbim bizi hiç yanlız bırakmıyacaktır.

Bence Allahı sevmeliyiz. Bu çok önemli. İnansanda inanmasanda dua etmelisin Allah'a. O herkesi doğru yola elbet çevirir. Kötülük yapanı bile yalnız bırakmıyor bir yerden kurtarmaya çalışıyor. Sizin bahsettiğiniz zikir. Ve zikirlerde önemlidir. Sonuçta yine Allah'ın adını kullanıyorsunuz ve dua ediyorsunuz. Güzel bir davranıştır, etkilidir. Seven ne yapmaz? Herşeyi yapar. Bu konuyu açan arkadaşta herşeyi yapabilecek potansiyel var. Kendisine zarar verip öldürmesini istemeyiz değilmi ? Herşeyin başı sağlık sonuçta. Dua ve Sağlık ile.

Birisi geri dönsün diye belirli sayıda tekrar edilen sözler dua değil, büyüdür.Artık yapmıyorum Allah'a dua etme yolunu seçiyorum.Ayrıca inanmayan dua etmez çünkü zaten Allah'ın varlığını reddeden kişidir inançsız kimse.Kendisine zarar vermesini istemeyiz tabii ki.Zaten kendisine de bunu söyledim "değmez" ve "umrunda olmaz" dedim.Bu da intihar etmeyin demektir zaten.

En güçlü ve yok olmayacak aşk Allah aşkıdır. Dönüp bir bakın geriye ayrıldığınız sevgililerinizden kaç tanesiyle görüşüyorsunuz. Ama yüce rabbim bizi hiç yanlız bırakmıyacaktır.

Ben eski sevgililerimle halen görüşüyorum. Yaşamak çok güzel birşey bence kardeşlik ve sevgi bağımızı koparmamalıyız. İlla bu yaşanılana bir ad takmak gerekmiyor. Saygı ve sevgi ile...

Arkadaşlar . ben öyle bir sevdimki gözüm acık olan her dk aklımda hatta rüyalarımda bile. inanın su çektiğim acıyı hiç bişeyle tarif edemem. ne olur yardım edin. ağlamaktan utanır oldum herkesin içinde. yardım edin allah rızası için :(

Neyi ve kimi ALLAH dan çok seversen onu alırmış elinden .Herşeyde bir ölçü olmalı sevilecekse ALLAH için sevilmeli ki ,sevdiklerimiz hep yanımızda olsun hiç ayrılmasınlar ...

kulunuz köleniz oluyum. onu bana getienin eli ayagı köpeği oluyum. dayanamıyorum anlayın. içim alev alev yanıyor.

Arkadaşlar . ben öyle bir sevdimki gözüm acık olan her dk aklımda hatta rüyalarımda bile. inanın su çektiğim acıyı hiç bişeyle tarif edemem. ne olur yardım edin. ağlamaktan utanır oldum herkesin içinde. yardım edin allah rızası için :(

Sizi anlıyoruz ama karşılıklı olması gerekmez mi sizcede? Hepimiz zaman zaman bu tip şeyler yaşıyoruz. Evinizden çıkın sizi oyalayacak başka şeylerle ilgilenin imkanı yoksa meditasyon yapın, rahatlarsınız.
Yine majikal bir çalışma yapmak isterseniz :
BİR ERKEĞİ NASIL ETKİLERSİNİZ ? - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"
Bu konuya bakabilirsiniz. Şu meditasyon beni çok rahatlattı sevgili Urum seslendirmiş. Bunuda deneyebilirsiniz.
mp3 Bilinçalti temizleme ve enerjinizi yükseltme meditasyonu - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"
Unutmayın hiç birşey sizden değerli değil.

Ben Erkeğim sinçeyank allah aşkı için. kulunuz köleniz oluyum. onu bana getienin eli ayagı köpeği oluyum. dayanamıyorum anlayın. içim alev alev yanıyor.

kulunuz köleniz oluyum. onu bana getienin eli ayagı köpeği oluyum. dayanamıyorum anlayın. içim alev alev yanıyor.

Böyle yorumlardan vazgeçin. Böyle anlarımda her zaman kendime öyle bir tokat atıyorumki kendime hiç bir şekilde daha hızlı gelemiyorum. Uyanmalısınız artık. Kendinize gelin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri