Enokyanın nasıl okunur

Yorumunuz üzerine bir daha baktım. 1. enochian keys çalışıyor, 2.'si ise bozulmuş durumda. Bu yüzden 2 keys de yeniden upload ettim. Buradan indirebilirsiniz. Eğer bunlarda açılmazsa sizde bir sorun olabilir..

İNDİR

Cok tesekkurler.Simdi acildi.
Lakin ilk defa duydugumdan biraz urperti oldu acikcasi :)
Peki buradaki ses dosyalarinin icindeki bu okunan sey ne ise yarar?Yani "keys" derken...? Bunu anlayamadim,ozur dilerim.Ama faideli birsey olduguna eminim.
Tesekkurler ilginiz icin.Iyi forumlar...

Cok tesekkurler.Simdi acildi.
Lakin ilk defa duydugumdan biraz urperti oldu acikcasi :)
Peki buradaki ses dosyalarinin icindeki bu okunan sey ne ise yarar?Yani "keys" derken...? Bunu anlayamadim,ozur dilerim.Ama faideli birsey olduguna eminim.
Tesekkurler ilginiz icin.Iyi forumlar...

Sitemizde enokyan hakkında yazılan yorumları okuyun. Kimlerin okuyabileceğini detaylı araştırıp öyle kararınızı verin.

Dosyalar 5.sayfada yenıden upload edilmiştir oradan indirebilirsiniz. Biraz göz atsaydınız görecekmişsiniz (:

Sn.Urum en başta demiş ki enokyan yazıldığı gibi okunur o zaman fonetiğine göre okumak nedir anlamadım ben tam olarak

Bu konuda bilgili olan bir kaç arkadaş, yorumlarında bilinçsiz insanlar kullanırsa; yan etkileri yani zararları olacağından söz etmiş; nedir bunlar açıklayabilir misiniz? Ben Enokyan diline bu sıra merak saldım ben okusam bunu ciddi ciddi, sonuçları ne olur tam olarak söyleyebilir misiniz. Yakın zamanda da, bu konuda bir kaç kitapta almayı düşünüyorum bulabilirsem.

Ve son olarak bu tehlikeyi en aza indirgemek için ne yapmamız gerekli, nasıl bir koruma olması gerekiyor?

Bu konuda bilgili olan bir kaç arkadaş, yorumlarında bilinçsiz insanlar kullanırsa; yan etkileri yani zararları olacağından söz etmiş; nedir bunlar açıklayabilir misiniz? Ben Enokyan diline bu sıra merak saldım ben okusam bunu ciddi ciddi, sonuçları ne olur tam olarak söyleyebilir misiniz. Yakın zamanda da, bu konuda bir kaç kitapta almayı düşünüyorum bulabilirsem.

Ve son olarak bu tehlikeyi en aza indirgemek için ne yapmamız gerekli, nasıl bir koruma olması gerekiyor?

Spirituel satanistsen oku sadece :biggrinjester:

Bu dili kullanmanın yan etkileri nelerdir? Mesela bazı özel notlarımızı yazarken bu dille yazsak ne gibi sakıncaları olabilir :D

Geri