"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enerjileri yönlendirme insiyasyonu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yeniyim de hiç bir şey anlamadım. Siz ne çalışmasından bahsediyorsunuz ben de katılmak istiyorum ama kafam karıştı :S 15 mayısta değilmi bu bugün başlamak gerekiyormuş filan ne ???

Açıklamayı iyi okumamış olabilirsiniz ki yukardaki arkadaşın anlatmaya çalıştığını anlamamışsınız.Buyrun

çalışma gününe kadar meditasyon yapınız 10 dakika boyunca. 7 gün boyunca hergün 10 dakika. yerde oturduğunuzu başınıza ayakta duran bir kişi (yani ben) tarafından enerji verildiğini imgelediğiniz bir meditasyon.

bir gün atlarsanız çalışmaya katılmayınız. ve özel mesaj atınız. konu başlığı olarak Enerjileri yönlendirme insiyasyonu 1 çalışmasına katılamayacağım yazınız.

Dilber halaya ismimi ben bugün gönderdim.(çalışmalarımı da tamamladım 7 günlük meditasyon)Acaba ismim alınmışmıdır çalışmaya katılabilecek miyim?

Meditasyon neden bu kadar önemli ki ? Bunun yüzünden korktum ve katılmadım ama diğerine katılıcam ve şu meditasyon olayını pek sevmedim açıkcası.Yapmasak olmaz mı ?

Bu çalışmanın gereği böyle. Meditasyondan hoşlanmıyorsanız katılmayın. Çünkü bu çalışmanın ikincisi yapılır ise yine aynı şekilde olacaktır. Diğer çalışmalara katılırsınız.

Enerjileri yönlendirme insiyasyonu 1 Konu Cevaplama Paneli satılmış karaçay selver 1961 ankara

1. Çalışma Mayısın 15 inde yapıldı ve bitti.
2. İsimler buraya değil dilberhala nickine özel mesaj şeklinde gönderilecek.
3. Özel bilgilerinizi ulu orta paylaşmayın demiyor muyuz, biri çıkıp bu bilgilerinizi kullanarak size kötülük yaparsa sorumlusu bizler ya da sitemiz değildir.
4. Her yeni gelen üyenin önceki mesajları okumadan, bir çalıişma var diyerek ne olduğunu anlamadan, araştırma yapmadan direk dalmasından bıktık.
5. Mesaj göndermeden önce yazdığınızı okuyun sonra gönder tuşuna basın ki hata olmasın.

ayrıca üyelerin gerçek isimlerini ve resimlerini kullanmaları yasak kendinize bir rumuz belirlemeniz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri