Enerji Yönlendirme İnisiyasyonu 2 Deneyimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kelimelerin önemli bir kısmı ne yazık ki okunmuyor.kiril alfebesi gibi bir yazı var.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ben kendimi islami ilimler konusunda geliştirmek için bir süredir foruma giremiyordum.(Yaklaşık 3 haftadır itikaftaydım ve riyazetliydim. Bana bu fırsatı yaratan ve örnek olan forum yöneticilerine teşekkürlerimi sunmak isterim.)

Bu enerji çalışmasına katılmak için mesajı gönderdim. Çok meditasyon yaptım zamanı gelince yatağıma girdim hafif nemli bir ortamda çalışmayı bekledim. Fakat hiçbir şey hissetmedim. Acaba bu konuda bilgin olanlar yardımcı olabilir mi?

Herşey için çok teşekkür ederim.

Enerji çalışmalarında herkes bir şey hissedecek diye birşey yok. Çalışma şartlarını yerine getirdiğinize göre enerji almışsınızdır. Ama deneyim yaşayamamışsınız. Neden nemli bir ortamda bulunduğunuzu anlayamadım.

Enerji çalışmalarında herkes bir şey hissedecek diye birşey yok. Çalışma şartlarını yerine getirdiğinize göre enerji almışsınızdır. Ama deneyim yaşayamamışsınız. Neden nemli bir ortamda bulunduğunuzu anlayamadım.
-------

benim toza karşı alerjim var aynı zamanda çok tıkanıyorum ancak hafif nemli ortamlarda düzgün nefes alabiliyorum. Onun için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri