enerji yönlendirebilmek için enerji çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enerji gonderebilmek icin enerji calısması diyor baslık.

-sende olduguna inanıyorsan almana gerek yok.
-inisye degilsen nasıl enerji gonderebilirsin?
baska sorusu olan?

açıklama yapma gereği yok aslında tevhid enerji gönderebilmeniz için yapılan bir çaışma yani sizde bir konuda enerji yönlendirebilceksiniz herşeyin başı yani

İyide o medyumluk enerjisi için değil miydi? Bunun cadılık başlığı altında açılan farklı bir enerji olduğunu düşünüyordum..:D

Ne alakası var? Ben enerji uyumlamasını kaçırdığım için alamadım.. Bana gerekli olan şeyleri arıyorum burda, gerekliyse ayrım yapmam.. Üstünde şatafatlı bi isim olmasa da bana gerekliyse uyumlamasını alırım..

Ayrıca Urum'dan özür diledim zaten ö.m yoluyla bu konuda.. Öyle enerji triplerim yoktur kusura bakmayın. Verdiğim cevap sırf senin "Uyumlama dündü." cevabın üzerine bu ikisinin farklı uyumlamalar olduğunu dile getirmek üzereydi. Yoksa o enerji bu enerj, ayrımı yapmıyorum..

grizlicim sende benim kusuruma bakma.. oyle acımki enerjiye yonlendirmeye degerlendirilmeye bi an aman tanrım kacırdı grizli dedim uzuldum. ananem bana degil de ozel durumundan oturu ablama el verdiginden beri boyleyim her ogretiyi kapmaya calısıyorum.

ben en iyisi bir tarih belirleyeyim artık kusura bakmayın benim yüzümden oluyor.

20-10-2008 saat 23:00 de enerji yönlendirebilme için çalışmanın günü dür. :D

bende katılmak istiyorum yapmamız gerekenler neler mum ve sayre tütsü yakmasak olmaz mı

urum biz bu insiyeyi alınca senin bize yaptığın gibi arkadaşlarımıza bizde insiye edebilecekmiyiz ?

urum bende katılmak istiyorum,özelden ismi,doğum tarihini yolluyorum... şimdiden teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri