Enerji Kaçağı Hakkında Aklıma Takılanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cathrine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki ektiğimizi biçiyorsak bu nasıl oluyor?Biizim de şansımızn yükselmesi için
Biz dünya ya göreceli bakarız ve bunda, ego vardır. Zihin yalan söyleyebilir ve bunlar ile yoğrulmuş bizler kendi gibi biri hakkın 'da nasıl adil olabilir?
Dediklerinizi her insan yaşayabilir, zihnin de bir terazi olusturur, fakat kozmik adaletin ne kadar kusursuz ve insanın yanın'da ne kadar benzersiz olduğunu hiç aklımıza getiriyormuyuz?
Hiç kara aynaya bakıp, öz eleştiri yapıyormuyuz?

Aklıma birden, adını unuttuğum ve hayvanların korunması üzerine emek vermiş bir kadın majisyen geldi. Sanırım karşısin'da hayvanlar üzerinde deneyler yapan bir bilim kadını , epey önce okumuştum.
Büyücü bayan, bu kadının varlığına tahammül edemiyordu ve yok olmasına karar veriyor. Asla kurtulamayacağı bir çalışmayı gönderiyor, ki bu tersine dönüp onu yok ediyor.

Bu haberi, sizin gibi bir çoğumuzun sorguladığımız şeye örnek olarak yazılmıştır.
Sebebi şuydu. Bilim kadını çok fazla insan tarafindan dua almıştı. Bunu okunduktan sonra bir ders olarak kafamın bir yerine koymuştum.

Sebebi şuydu. Bilim kadını çok fazla insan tarafindan dua almıştı. Bunu okunduktan sonra bir ders olarak kafamın bir yerine koymuştum.
Burada zaten adaletli olan gerekleşmiş oluyor,yani iyi olan kazanıyor ve kötülük yapan kötülük buluyor...Ben de bunu demek istemiştim...Doğru anladıysam kötülük cezasını buluyor...Ben de sonuçların tam olarak böyle olmasını kast ettim...Benim yukarıda bahsettiğim konunun başka bir yönünden bahsetmiş oluyorsunuz...''Enerji Kaçağı''hakkında bilginiz varsa onun üzerine de yorum yapmanızı rica ederim...Birini düşünüp ona enerji yatırımı yapmaktan ya da yapılmasının etkisinden...''İlahi adalet''daha sonraki konu,bu konu sabaha kadar konuşsak bitirilemeyecek bir konu...Ayrı bir başlıkta incelenmesi gerekiyor...Bir cümleden çıkarım yaptığınız için söylüyorum..Cevabınız çok kıymetli,teşekkür ederim....Asıl sorum için yazdıklarımı tekrar gözden geçirirseniz benim sorduğum soru hakkında da değerli bilgileriniz olduğunu tahmin ediyorum...Cevabınızı da merak ediyorum....

E
Burada zaten adaletli olan gerekleşmiş oluyor,yani iyi olan kazanıyor ve kötülük yapan kötülük buluyor...Ben de bunu demek istemiştim...Doğru anladıysam kötülük cezasını buluyor...Ben de sonuçların tam olarak böyle olmasını kast ettim...Benim yukarıda bahsettiğim konunun başka bir yönünden bahsetmiş oluyorsunuz...''Enerji Kaçağı''hakkında bilginiz varsa onun üzerine de yorum yapmanızı rica ederim...Birini düşünüp ona enerji yatırımı yapmaktan ya da yapılmasının etkisinden...''İlahi adalet''daha sonraki konu,bu konu sabaha kadar konuşsak bitirilemeyecek bir konu...Ayrı bir başlıkta incelenmesi gerekiyor...Bir cümleden çıkarım yaptığınız için söylüyorum..Cevabınız çok kıymetli,teşekkür ederim....Asıl sorum için yazdıklarımı tekrar gözden geçirirseniz benim sorduğum soru hakkında da değerli bilgileriniz olduğunu tahmin ediyorum...Cevabınızı da merak ediyorum....
Evet, bir cümleden. Bütün okumadım, nedense o cümle gözüme takıldı ve size yazdığım haber aklıma geldi, nedense 🙂

Bütün okucam, umarım bir cevabım vardır.

Enerjiyle ilgilenen bazı uzmanları ya da öyle olduğunu iddia eden kişilerin videolarına denk geliyorum bazen....Birini ,yani arkadaşımızı,eski sevgilimizi ya da tanıdığımız herhangi birini çok fazla düşündüğümüzde ;o kişiye iyi anlamda çok fazla enerji aktardığımız için o kişinin şansının her alanda açıldığını ve bize negatif davransalar bile işlerinin de bizden sonra hep iyiye gidip şanslarının açıldığından bahsediyorlar...Sizler hiç yaşadınız mı?Bazı kişiler size kötü olaylar yaşattıktan sonra çok olumsuz hissettirmelerine rağmen bu kişilerin dört dörtlük hayat yaşadığına ve çok şanslı olduklarına şahit oldunuz mu?Örneğin beddua edildiği halde yükseldikçe yükselen insanlar olduğunu yorumlarda okudum....Peki ektiğimizi biçiyorsak bu nasıl oluyor?Biizim de şansımızn yükselmesi için birilerinin de bize duygusal yatırım mı yapması gerekiyor?Umarım anlatabilmişimdir....Yani bizim de başkalarına birşeyler yaşatıp bizi düşünmelerini mi sağlamalıyız?...Buna enerji kaçağı deniliyor....Enerjimizi kendi merkezimizde tutmayıp onları düşünerek enerjimizi yanlış yere aktarıyoruz...Ben daha önceden de bu kavramı biliyordum,araştırıyordum ,elimden geldiğince kendi merkezimde kalmaya da başladım ama kafama takılan ;biz kendimize nasıl duygu yatırımı sağlayabiliriz o zaman?....Enerji vampirliğinden bahsetmiyorum...Yakın zamanda bir video izledim ve etkilendim,o videodaki örnek:İki arkadaş sürekli başka arkadaşları hakkında konuşup düşünüyorlar...Konuşulan kişiler hayatlarının her alanında daha da ilerliyorlar ....Ama ne zaman ki enerji göndermeyi bırakıp kendi işlerine odaklanıyorlar diğer kişiler her alanda geriliyor,,yıldızları sönüyor...Şimdi ben de merak ediyorum...O zaman biri bizi düşündüğünde neden bazen psişik saldırı gibi oluyor ya da nazar gibi geri dönüyor da diğer kişilerde iyi anlamda etki ediyor....Konuyla ilgilenen bütün arkadaşlarımdan yorum bekliyorum...
Sizin hakkınızda kötü düşünüyorsa zaten psişik saldırı olur. Nazar derler. Gözler kapıdır, özellikle kötü bakılırsa gerçekten olumsuzluklar oluyor. Kişi kendi hakkında da karamsar olursa bu kez iki katına çıkıyor diye düşünüyorum; acaba bu kez sorunuzu iyi anlamışmıyım .
Aslında yazılarınızda sanki biraz boşlukta kalmışlık varmış gibi geldi. Sizde değil de yazılarınız,
belki bende biraz algı düşüklüğü olabilir bu akşam 🤔

Sizin hakkınızda kötü düşünüyorsa zaten psişik saldırı olur. Nazar derler. Gözler kapıdır, özellikle kötü bakılırsa gerçekten olumsuzluklar oluyor. Kişi kendi hakkında da karamsar olursa bu kez iki katına çıkıyor diye düşünüyorum; acaba bu kez sorunuzu iyi anlamışmıyım .
Aslında yazılarınızda sanki biraz boşlukta kalmışlık varmış gibi geldi. Sizde değil de yazılarınız,
belki bende biraz algı düşüklüğü olabilir bu akşam
Ben anlaşılması için çok uzun açıkladım aslında...Çok daha kısa olabilecekken uzun uzun anlattım ki herkes yorum yapabilsin diye...Yineleyebilirm....A kişisi B kişisini düşündüğünde(herhangi bir kişi ;arkadaş,dost,komşu,eski sevgili olabilir)karşı taraf nasıl etkilinir?Birinin dedikodusu yapıldığında ya da o kişi ok düşünüldüğünde o kişiye duygusal olarak enerji aktarıldığı için şansı daha da açılırmış...İyi ya da kötü düşünmek fark etmiyorsa o kişiler bu durumdan beslenmiş oluyor...Ben de diyorum ki bazı insanlarda da tersi oluyor ,çok konuşulmak iyi gelmez belki,nazar da değebilir...Ama işte bazı insanlara düşünülmek iyi geliyor...O zaman konuşulmaktan ve düşünülmekten korkmamalıyız belki de...Bu durum faydamıza mı oluyor?Sadece bir beyin fırtınası yapılması iiçn atım konuyu....Yorumlarla birlikte daha iyi anlamak için...

Örneğin beddua edildiği halde yükseldikçe yükselen insanlar olduğunu yorumlarda okudum
Olabilir. Beddua edilen kişinin karmasıyla alakalı durum.

Bais olmak diyoruz. Siz kırgınlığınızı ya da hak edişinizi ; yönlendirme yaparak, harekete geçirmeye çalışıyorsunuz. Haliyle açığa çıkardığınız, ben bilinciyle yapılan yansıtma. Oysa karşınızda tıpkı sizin gibi ben bilinciyle hareket eden başka bir diriltici var. Diriltici diyorum çünkü görevi bu.

Dünya realitesinde ; her tepki, tepkiyi verdiğin kişide etki yaratacak diye kesin bir yasa yok.

Akit neyse o yaşanır !

Bireyin akti sizin matrisinizde büyük yankılara sebep olurken, kendi matrisinde hiçbir güç açığa çıkarmayabilir. Ve hatta 7 kuşak sonrasına öğreti olabilir.

Ben anlaşılması için çok uzun açıkladım aslında...Çok daha kısa olabilecekken uzun uzun anlattım ki herkes yorum yapabilsin diye...Yineleyebilirm....A kişisi B kişisini düşündüğünde(herhangi bir kişi ;arkadaş,dost,komşu,eski sevgili olabilir)karşı taraf nasıl etkilinir?Birinin dedikodusu yapıldığında ya da o kişi ok düşünüldüğünde o kişiye duygusal olarak enerji aktarıldığı için şansı daha da açılırmış...İyi ya da kötü düşünmek fark etmiyorsa o kişiler bu durumdan beslenmiş oluyor...Ben de diyorum ki bazı insanlarda da tersi oluyor ,çok konuşulmak iyi gelmez belki,nazar da değebilir...Ama işte bazı insanlara düşünülmek iyi geliyor...O zaman konuşulmaktan ve düşünülmekten korkmamalıyız belki de...Bu durum faydamıza mı oluyor?Sadece bir beyin fırtınası yapılması iiçn atım konuyu....Yorumlarla birlikte daha iyi anlamak için...
Benim yorumum şu şekilde . Evren enerjiler buluşması çarpışması veya savaşı siz nasıl adlandirirsaniz. Kural şu , enerjin yani enerji alanın ne kadar güçlü ne kadar korunaklı ise bu evrende o kadar rahatsin ya da basarilisin.
Niye dedikodu yaparız karşımızdaki bizden daha iyidir daha güzeldir daha zengindir bizden daha iyi olanın dedikodusunu yaparız. Bizden daha iyi olmayanla ilgili olarak birşey anlatiyorsak söyler geçeriz enerji his yüklemesi vs olmaz. Dedikodu yaparken yerden yere vururuz onun bu kötü halini davranisini herkes bilsin isteriz. Bize göre enerjisi yüksektir ve ilave olarak biz ona kendi enerjimizle katkıda bulunuruz. Bize psişik bir saldırısı yoktur biz özgürce ona enerjimizi veririz.
Nazar anlık olur karşı tarafa şimşek gibi enerjiyi göndeririz koruması aurasi enerjisi yüksekse gelen enerjiyi yansıtır değilse etkilenir. Sevdigimize bile nazarimiz degebilir kontrolsüz bir güç çünkü .
Maji de ise enerjiler çarpışır gucluysek savunmasını kırariz istediğimiz gerçek olur.
Sözün özü enerji alanıniz auraniz zayıfsa geçmiş olsun. Ananiz babanız sevgliniz herkes birşey alır.

Enerji hırsızlığı konusunu konuşmuştuk postun birinde. Ben bir ara bu konuya takmıştım bana faydası etrafımda kim av kim değil daha rahat görmeye başladım. Maji yapacaksam ne kadar kuvvetli ne kadar zayıf algılamaya başladım.

Olabilir. Beddua edilen kişinin karmasıyla alakalı durum.

Bais olmak diyoruz. Siz kırgınlığınızı ya da hak edişinizi ; yönlendirme yaparak, harekete geçirmeye çalışıyorsunuz. Haliyle açığa çıkardığınız, ben bilinciyle yapılan yansıtma. Oysa karşınızda tıpkı sizin gibi ben bilinciyle hareket eden başka bir diriltici var. Diriltici diyorum çünkü görevi bu.

Dünya realitesinde ; her tepki, tepkiyi verdiğin kişide etki yaratacak diye kesin bir yasa yok.

Akit neyse o yaşanır !

Bireyin akti sizin matrisinizde büyük yankılara sebep olurken, kendi matrisinde hiçbir güç açığa çıkarmayabilir. Ve hatta 7 kuşak sonrasına öğreti olabilir.
@Elnora_alila Cevabınız için çok teşekkür ederim,bazı açılımlara sebep olacak kadar bilgilendirici...

Benim yorumum şu şekilde . Evren enerjiler buluşması çarpışması veya savaşı siz nasıl adlandirirsaniz. Kural şu , enerjin yani enerji alanın ne kadar güçlü ne kadar korunaklı ise bu evrende o kadar rahatsin ya da basarilisin.
Niye dedikodu yaparız karşımızdaki bizden daha iyidir daha güzeldir daha zengindir bizden daha iyi olanın dedikodusunu yaparız. Bizden daha iyi olmayanla ilgili olarak birşey anlatiyorsak söyler geçeriz enerji his yüklemesi vs olmaz. Dedikodu yaparken yerden yere vururuz onun bu kötü halini davranisini herkes bilsin isteriz. Bize göre enerjisi yüksektir ve ilave olarak biz ona kendi enerjimizle katkıda bulunuruz. Bize psişik bir saldırısı yoktur biz özgürce ona enerjimizi veririz.
Nazar anlık olur karşı tarafa şimşek gibi enerjiyi göndeririz koruması aurasi enerjisi yüksekse gelen enerjiyi yansıtır değilse etkilenir. Sevdigimize bile nazarimiz degebilir kontrolsüz bir güç çünkü .
Maji de ise enerjiler çarpışır gucluysek savunmasını kırariz istediğimiz gerçek olur.
Sözün özü enerji alanıniz auraniz zayıfsa geçmiş olsun. Ananiz babanız sevgliniz herkes birşey alır.
@Alex06 Yorumunuz için çok teşekkür ederim...Açık ve net bir cevap olmuş,güzel ifade etmişsiniz...O zaman auramızı ,içsel gücümüzü kuvvetlendirmek iyi bir çözüm olabilir....:)

@Alex06 Yorumunuz için çok teşekkür ederim...Açık ve net bir cevap olmuş,güzel ifade etmişsiniz...O zaman auramızı ,içsel gücümüzü kuvvetlendirmek iyi bir çözüm olabilir....:)
Içsel güç çok doğru tanımlıyor. Aurayi enerji alanını oluşturan da koruyan da bu. Bende fiziksel hastalık ve sıcak havalarda içsel güç düşüyor. Herkes için geçerli midir bilmiyorum. Yazları enerji korumak zor o yüzden.
Kalabalık alanlar enerjiyi bozar. AVM ler toplu taşımalar. Bunlardan kaçınmak mümkün değil o zaman korumali gidip dönünce arınmak gerek. Hemen üst değiştirmek duş almak alamiyorsak bile el yüz yıkamak . Ben müslüman değilim ama arınmanin en güzel örneği abdest almak ibadetten önce arınma yapiyorlar. Her inançta arınma ve korunma muhakkak var.
Bazen sevdiklerimiz ailemiz de enerjimizi bozar. Aman dikkat.

Geri