Rünleri kullanabilirsiniz çoğu alanda yorgunluktan kastınız, tam olarak ne tarz?Arkadaşlar enerji düşüklüğü için ve enerji güçlendirme için bir dua veya bir çalışma varmı
biraz daha açar mısınız?
Kesin işe yarayan bir teknikmi herkeste21 Ayetel Kürsi bir bardak suya okuyun her sabah için.Enerjiniz ve dinçliniz artar.
Herkes de işe yarar evet.Zikir Kur'an Kerim ayetleri vücudun kimyasını değiştirir.Kesin işe yarayan bir teknikmi herkeste
Denedim de uykum açılmadı o yüzden dedimHerkes de işe yarar evet.Zikir Kur'an Kerim ayetleri vücudun kimyasını değiştirir.
Tamamdır deneyip yazarım, birde hocam havasla korunmak için ne yapılabilir esmalardanBen çok uykusuz yorgundum bir gün yaptim aşırı bir enerji geldi.Bir anda durduramadim kendimi.Herkesin sözünün tesiri farklıdır.
Esma Hüsna 99 okuyun tekli sayılarda onlarda uyarir.Veya Ya Kaviyy çekin bedene güç verir.
99 esma Hüsnayi okuyun başınıza bela musibet gelse bile size hiçbir şey olmaz.Tamamdır deneyip yazarım, birde hocam havasla korunmak için ne yapılabilir esmalardan