Sevgili Denis endiseni anliyorum ama reikiyi kullanabilmek istememin tek nedeni gecen yil bir gecede tum saclarimi yitirmis olmam simdilerde yeniden cikmaya basladilar ama bu hastaligin yeniden nuks etme ihtimali oldugunu ogrendim ve bu benim icin cok uzucu olur bu nedenle kendime enerji terapisi uygulamak istiyorum
Öncelikle çok geçmişler OLsun..iyileşmene sevindim-ki umarım nüksetmeyecek.
Tabii ki kendine şifa/enerji verebilirsin.Reiki bu enerjilerden sadece biri, tercihin olması tabii ki sevindirici. bir kez uyumlanırsan hayat boyu seninledir ve de uygulaması kolaydır zira.
bu uygulamayio baskalari uzerinde kullanmak icin uzun sureli ve ciddi bicimde egitimli olmak gerekdigini biliyorum
Süre kavramı görecelidir. Meraklı istekli biri için öğrenim süresinin kısalacağı kesin...Reikiyi bir yaşam tarzı haline getirmek ise uzun soluklu bir yürüyüştür.Sıkılmazsın çünkü daima yeni şeyler öğrenirsin_ki bu söylediğim pek çok şifaya yönelik enerji çalışması için böyledir.Anatomi bilgisi gelişir insanın..hastalıkların sebebini bilmek derinleşerek hastalığı yüzeysel değil kökünden kurutmak açısından önemlidir.Bir de tabi hangi organın hangi çakraya bağlantılı olduğunu ve de nereyi şifalandıracağını bilmek gerekir.
Kendi üzerinde ve başkası üzerinde çalışmak 2 farklı bilgiyi gerektirmez , aynı bilindik zeminde ilerlersin;;o da insoğludur . misal 6. çakra sizde de beyincik ile bağlantılıdır, bende de. Beşinci çakranın düzensiz çalışması sizde de ifade güçlüğü yaratır bende de...
ayrica kisinin kendi enerjisininde normal kisilere oranla daha yuksek olamsi gerekdigini duymusdum hali hazirda saglik sorunum nedeniyle sadece kendime yetecek enerjim var sanirim
Reiki örneği üzerinde konuşacak olursak bu şart değildir.Çünkü bioenerjiden bahsetmiyoruz.. Kişi kendi enerjisini kullanmaz, sadece kanaldır.Enerjinin aktığı bir boru gibi düşünün kendinizi. sizden almaz yani. Ama olumszuluğa mahal vermemek için ve kendinizi rahat hissetmiyorsanız, reiki vermeden önce kendinize ve verdiğiniz kişiye koruma yapabilirsiniz, veya şifa çalışması bitiminde topraklanırsınız.
iyileşmenize sevindim.geçmiş gitmiş OLsun....
sevgiler