"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enerji Alanı Görme Tekniği

Benim bu konuda bir sorum var. İnsanlara odaklandığımda- arkalarında beyaz veya krem bir duvar varsa özellikle - tüm vücudunun etrafında şeffaf bir dalgalanan ışık görüyorum. Duman gibi, kreme, beyaza da kaçıyor. Arkadaki duvarın rengi mi kendi rengi mi anlayamıyorum ama. Kendimde de görüyorum aynaya baktığımda. Bu gördüğüm eterik beden diye biliyorum ama burada aura denmiş. Herkeste aynı görüyorum ama. Aura renkleri farklı diye biliyorum. Gördüğüm aura mı diye şüpheye düştüm.

Aura bütün bedenleri kapsar ve çok daha geniştir.O görülen kremimsi ışık ise fiziksel auradır yani auranın vucuda en yakın katmanı ve diğer adı da eterik beden olan kısmı.

Karanlık bir ortamda ışık tutmadan elime bakmaya başladım, yavaş yavaş elimin karanlıkta kaybolduğunu silindiğini gördüm, arkaplanla beraber simsiyah olmuştu. Bu auramın siyah olduğunu mu açıklıyor? ki aura ile pek alakası olduğunu sanmıyorum elim tamamen kayboldu, bu durumun açıklaması var mı?

Auranız siyah değil öncelikle. Karanlıkta herkesin gözü alıştığında etraftakileri daha net seçmeye başlarken sizde tam tersi olmuş. Bazen zifiri karanlıkta ışık öyle bir emilir ki göz gözü görmez.

Bahsettikleriniz aura değil pşisik radyasyon. Duygu durumu ile aurayı karıştırmayınız lütfen. Auraların rengi sabittir değişmez.
Ben bugun aynaya bakarken goruntu beyaz oldu,yuzumun sekli degisti ve kalbim cok hizli atmaya basladi ve kalp atisimi gorebiliyordum, gectiginde titremeye basladim nefesim duzensizdi. Sizce bu nedir?

Aurayı çalışma yapmadan görebilmek yetenekmidir ? Ve bir sorum daha var.Güneşli havalarda gökyüne (boşluk) baktığımda minik minik(nokta) çok hızlı hareeeket eden şeyler görürüm ben hep.Minik ışın parçacıkları giibi havada milyonlarca.Gözüm yada tansiyonumla ilgili değil :) Bunu sadece açık havada görebiliyorum.Arkaplan berrak ve netken.Bu konu hakkında bilgisi var mı ? Yada aynısını yaşayan ?
Aynı probleme benziyor bende böyle bir şey yaşayıp göz doktoruna gitmiştim :) Merceğin önüne gelen ölü hücreler demişti. Arada hala bazen geliyor. :)

Birkaç defa denedim. Elimin hangi noktasına odaklandıysam orası siyah oldu. Diğer alanlar normal, odaklandığım noktadan siyah bir duman yayılıyor.

Geri