yok sevgili hernandes bir suclama olarak değil ben havas olsun cok arastırdım ama tam tarif ve ibrani bulamadım ondan acaba duymadığım bir eserde mi var diye sormustum ingilizcem var iyi derecede e kitapları nasıl bulabilirim yada bu ve benzeri paylaşımları nasıl bulabiliriz
bunun okuması var mı?
Arı kuşunu nereden bulabiliriz peki?
Arı kuşunu nereden bulabiliriz peki?
ben denedim ve olumlu sonuç aldım paylaşıyorum.
Evine gidemiyorsanız bulunduğu sokağa dökmelisiniz külleri dökmemizdeki maksat onun oradan geçmesi ve bir takım bedensiz varlıklar o küllerde gizli geçtiği an onu buluyor ve etkileşime geçiyorlar mesafeler çok önemli değildir hız kazanması açısından geçtiği yerlere veya sürekli bulunduğu yer olan mutlaka uğradığı yer olan eve dökmek uygundur . Ben eve dökmeden denemedim sonucları bilemiyorum ama hızlı ve etkili olması açısından mutlaka en azından bulunduğu sokağa dökmeniz gerekmekte.
Bunu benim için yapabilecek olan var mi?bu malzemeleri temin etmem çok zor.....
origamiye katılıyorum bu ritüelleri yapan kişilerin güçleri var herhangi biri bu büyüleri yapamaz kendimizi kandırmayalımMalzemeleri temin etseniz ne fark eder, gene yapamazsınız.
Kara büyü uygulamalarını sıradan bir majisyen bile yapamaz. Farklı bir güç gerektirir.
Ayrıca sitemizde hiç bir büyü çeşidi yapılmamakta, yapanların reklamı verilmemektedir.
Tüm büyü çeşitleri, tarihçeleri, ritüelleri hakkında genel bilgiler paylaşılmakta, insanların bu konuda fikir edinmeleri sağlanmaktadır. Daha ötesi yok.
arkadaşım 41 adet arı kuşu yakalayı dilini kestiğini mi söylüyorsun. bravo sana ayrıca ejderha kanı tütsüsü nerden bulunur? hiç duymadım
Normal çubuk tütsü dragon blood olarak geçiyor tüm tütsücülerde mevcut hint malı hem marka... yoksa git ejderhayı yakala kanını dök sonra onu kurut tütsü yap uzun iş...