Durugörü Enerji Çalışması 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalışma gününde okunmasında sakınca yok haric diye yazmamın sebebi tam çalışma gününe denk getirmeye çalışıyorlar . önemli değil o çalışma zamanından 2 gün öncede okunmaya başlanabilir

ne zaman başlarsanız başlayın. başlamayanlar büğün başlasın çalışma günüde yapsın 7 güne tamamlasın

Merhaba. Sizlere birşey soracağım. Bu olayı akrabalarıma anlattım ve kendileri de katılmak istiyor. Acaba kendilerinin katılmasında bir sakınca olur mu? Çünkü yanlış anlaşılmak istemem.

Cevaplarınızdan dolayı şimdiden herkese teşekkür ederim.

Buna sevindim ama çalışmaya katılamayacağıma çok üzüldüm :((( Keşke bir gün önce okumuş olsaydım. çalışma günü hariçse geriye 5 gün kalıyor ve bu da uygun değil. :(((

çalışma gününde okunmasında sakınca yok haric diye yazmamın sebebi tam çalışma gününe denk getirmeye çalışıyorlar . önemli değil o çalışma zamanından 2 gün öncede okunmaya başlanabilir

ne zaman başlarsanız başlayın. başlamayanlar büğün başlasın çalışma günüde yapsın 7 güne tamamlasın

Diğer arkadaşlarım gibi benim de kafam karıştı vallahi :(
Çalışma zamanından 2 gün önce de okunmaya başlanabilirse burada önemli olan, bu ayeti 7 kez okumak mı? Bir günde birde fazla kez okuyarak toplam okumayı 7 ye tamamlayabilirsek çalışmaya katılıyoruz sanırım. İlla her bir günde bir 99 okuma şart değil gibi anlıyorum bu durumda.

Evet illa her gün 99 kere şart olmamakla birlikte pek de onayladığımız bir durum değildir, yani çok zorda kalınırsa günde 2 ya da 3 defa ama arada birkaç saat olmak şartıyla okuyabilir aradaki eksik günleri tamamlayabilirsiniz. Ama bu durum hiç onaylamadığımız bir şeydir, verimi düşürür.
Diğer soruya gelince katılmak isteyen akrabalarınız üyemiz olduktan sonra adını yazdırıp katılabilir tabi, çalışma üyelerimize özeldir.

Arkadaşlar ben dilberhala isimli üyemize mesaj gönderiyorum ama gidip gitmediğinden emin değilim. Acaba birisi bu konuda yardımcı olabilir mi?

Özel mesaj gönderme seçeneğine tıkladıktan sonra açılan pencerede mesajınızı yazdıysanız ve göndere bastıysanız sorunsuz olarak mesajınız gidecektir. İçiniz rahat olsun.

Evet illa her gün 99 kere şart olmamakla birlikte pek de onayladığımız bir durum değildir, yani çok zorda kalınırsa günde 2 ya da 3 defa ama arada birkaç saat olmak şartıyla okuyabilir aradaki eksik günleri tamamlayabilirsiniz. Ama bu durum hiç onaylamadığımız bir şeydir, verimi düşürür.
Diğer soruya gelince katılmak isteyen akrabalarınız üyemiz olduktan sonra adını yazdırıp katılabilir tabi, çalışma üyelerimize özeldir.

ORİGANUM tam ve doğru izah etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri