"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duru işiti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esma.a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Duru işitim olup olmadığını nasıl anlarım
Gaipten ses duyma durumudur kısaca ama sadece ruhanileri değil uzak bir yerden konuşulanları da duyabilirler, duru işiti duru görüden daha az görülen bir yetenek ya da ikisi bir arada oluyor.
Sesler duyuyor musunuz? Duyduğunuz sesler sizinle iletişime geçmek istiyor mu? Ya da bilgi veriyor mu?

Ek olarak duruişitide sesler dışarıdan gelmez, beyninizde yankılanır. En basit şekilde, çevrenizde duyamayacağınız mesafedeki sesi net olarak alıyorsanız duruişiti yeteneğinize işaret edebilir.

Gaipten ses duyma durumudur kısaca ama sadece ruhanileri değil uzak bir yerden konuşulanları da duyabilirler, duru işiti duru görüden daha az görülen bir yetenek ya da ikisi bir arada oluyor.
Sesler duyuyor musunuz? Duyduğunuz sesler sizinle iletişime geçmek istiyor mu? Ya da bilgi veriyor mu?
Kulaklarım uzun çınlıyor, rüyamda da kulakla ilgili bi şeyler görmüştüm var gibi hissediyorum ama henüz geliştirmeye başlamadım

Geri