"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Druid Rızık Ve Şans Tılsımı (Tecrübe Eden Varmı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Scrying
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Scrying

Kayıtlı Üye
ᛏᛉᛟᛏᛉ

Bu tılsım için gerekenler,Kağıt ve kırmızı kalem.(Bu tür tılsımları yazmak için en doğru kalem kırmızı fosforlu yan uçlu kalem olduğunu düşünüyorum)
Yapılışı :
Dolunay zamanı çizilmeli ve çizerken inanmanız gerekir.
Tılsımı çizdikten sonra üzerinizde veya cüzdanınızda taşımanız yeterlidir.Etkisini 6 ayda gösterir yüksek şans ve rızık sağlar.

Bu druid tılsımları hakkında bir tecrübeniz varmıdır ? Çalışma mantığı nedir ? Demonlar ? İfritler ? Yoksa düşük enerjili cinler ? Bir tehlikesi varmıdır ? Daha fazla druid tılsımı içeren bir kitaba nasıl ulaşabilirim ?

Nesi druid bunun? Rune işte bunlar.
Doğru,bende druidlerle ilgili bir tılsım bulamadım.Druid charm yazınca çok farklı şeyler çıkıyor.Bir siteden almıştım,forum kuralları gereği reklam olmasın diyerekten site ismi vermedim.Kelt ağaç alfabesi ve cadı runesi ile yapılan işlemler normal rune kadar etkilimidir ? yoksa dahamı etkilidir ? Bunun cevabını arıyorum.

Hiçbir teknik diğerinden daha az ya da çok etkili diye değerlendirilmemelidir. Uygulayıcıya hangisi en uyumluysa ve doğru yapılmışsa en kuvvetli etkiyi o verir.

Hiçbir teknik diğerinden daha az ya da çok etkili diye değerlendirilmemelidir. Uygulayıcıya hangisi en uyumluysa ve doğru yapılmışsa en kuvvetli etkiyi o verir.
Birşey daha sormak istiyorum size,eğer zamanınızı boşa harcamayacaksam.
Necromicon uydurmamıdır ? Bir yazı okumuştum bu forumdamıydı başka bir forumdamıydı bilmiyorumda,iblisin bile girmeye korktuğu bir alem olduğunu,şekil olarak nar meyvesine benzediğini,sadece yukarıdan girilebildiği,içinde bir insanın onları saniyelik görmesi ile dahi delirtecek derecede korkunç varlıkların yaşadığı,iğrenç ve pis kokan bir alemin varlığından bahsediliyordu.Acaba necromicion bu varlıklarla bağlantısı varmıdır ? Mesela arakne gliflerin nekro dünya ile bağlantısı olduğu söylenince bu tılsımlara icabet edenler o alemdeki varlıklarmı diye merak ediyorum bu yüzden uygulayıp uygulamamak endişe yaratıyor,o okumuş olduğum makaleyide bir türlü bulamıyorum.

Necronomicon yaratılmış bir eser aslında edebi olarak ancak sonra kendisine yüklenen enerjiyle farklı bir açıdan ele alındı. Yazarı biraz bilirim ama amacını ya da kaynaklarını tam olarak iddia edemem. Nekromansi çok ayrı bir dal ve bence ayrı çalışılmalı. Arakneler dışarıdan misafir kabul ediyor denebilir ama o alan bir külliyat. Tarihte de, aristokraside de çalışılmış. Ben cok teknik bilgi sahibi değilim

Geri