"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

doğa üstü varlıklarla iletişiminiz oldu mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mervxz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mervxz

Kayıtlı Üye
başlıkta da belirttiğim gibi hiç doğaüstü bir varlıkla doğrudan veya dolaylı olarak bir iletişiminiz,temasınız oldu mu?
olduysa burada paylaşır mısınızz

Merhaba
benim öyle korkutucu bir durumum hiç olmadı..gerçekten bayılırım bir dahada ayılamam diye düşünüyorum:)
sadece seneler evvel bir gece saatlerinde dua okurken.(bir niyetim için yapıyordum)böyle kapıda gölge gibi belli belirsiz birşey görmüştüm.Çok büyüktü ama değişikti korktumda korkmadımda sadece iliklerime kadar ürperdim.
O an karnımda yanan ateşi yazarken hissettim.

başlıkta da belirttiğim gibi hiç doğaüstü bir varlıkla doğrudan veya dolaylı olarak bir iletişiminiz,temasınız oldu mu?
Benim olmustu yillar once, evde yalnizdim ve komedi filmi izliyordum. Birden etrafimda bir ruzgar hissettim, yanimda acik duran gazete sayfası kıpırdadı gibi geldi. Dedim ki ; evime hoşgeldiniz, merak ettiğiniz ne varsa bakabilir, evimde serbestçe dolaşıp gidebilirsiniz, sadece şu anda çok keyifliyim lütfen bana ve evime zarar vermeyin, korkutmayın. Birkaç saat sonra babam telefonla aradı, baska bir ile misafirliğe gitmişlerdi, orada misafirlikte cinleri olduğu söylenilen biriyle karşılaşmışlar. Babam da inanmadığı halde adama yolla bakalım seninkileri benim kız ne yapıyor şu anda demiş. Benim hangi filmi izlediğim ve varlıklara söylediğim sözlere kadar herşeyi babama söylemişler. Epey şaşırdık :) Bu başıma gelen en ilginç olay.

Olmaz olurmu gündüz vakti oturdugum evden alip baska biyere götürdüler sonrada geri getirdiler sille tokat şamar küfür ne ararsan var ALLAHtan ezan okunduda bi anda kayboldular son anda yırttim yani

Geri