Dişi Bir Cinle Yaşadıklarım

sadecebiradam

Kayıtlı Üye
Bunu aslında anlatmamdaki sebep yaşadıklarımın bariz şekilde diğer insanların yaşadıklarından farklı olması ayrıca bnm yaşadıklarımı bir başkasının yaşayıp yaşamadıgını merak etmemdedir ve aslında bir çok konuya bu süreçte çok fazla merak sarmamdandır,

Tüm herşeyi en detayına kadar anlatmicam, anlatmaya zamanda yazıda yetmez kısa özet olarak anlatmak istiyorum
18 Yaşında başıma gelen bu sıkıntı 24 yasında olmama rağmen hala benmle olmasından konuyu açmak istiyorum
aslında ilk zamanlar ayak sesleri durmam baş ucumda birinin durması yüzünden uyumam ama bunu görmüyorum gözümü kapatınca herşeyiyle o ürperti yatağımı sarıyordu aslında ilk zamanlar namaz kılınca odadaki ışıklar felan sönüp açılıyordu lakin bunlar dediğim gibi ilk süreçte başıma gelen peki bu olanlar neden nasıl başladı diye soracak olursanız ben işinde gücünde liseyi dısarda okuyan stajer olarak bir elektirikçide çalışan biriydim bir akrabamızın bu işlere merak sarması sonrası çarpılmasıyla kaçıp abimin evine gelmesiyle bu süreç başladı bir kaç gün sonunda abim bu yüzden çarpıldı çarpıldıgı günün yanı daha carpılmadan yaşanan günün sabahında akrabamız abar topar abimin evini terk edip tekrar kendi evine başka bir şehire gitti aslında hiç birşeyden haberimiz yoktu gece 2/3 gibide abim çarpıldı işte o günün zaten o gece abimden haber alan ben ve babam oraya gidince abimin cok farklı bir şeye dönüştüğünü gördük bağırmalar çağırmalar vucundunda izler felan gerçekten kötüydü

bu süreçte abimin yanında olmak isteyen ben bir kaç gün sonunda çarpıldım ben namaz kılan Kuran-i Kerim okuyan biriydim oysa ona rağmen carpıldım
herşey o gün başladı aşırı şehvet vucucumda karıncalanma birinin dokunma hissi günde 4/5 kere ihtilam oluyordum ve bunu uyanıkken oluyordum işin acı tarafı herşeyi hissediyordum ama hiç birşey görmüyordum dokunamalarını felan herşeyi bu süreçte 8/9 şehir gezip hocalara gittim ailemde maddi manevi olarak cok yıprandı en sonda TV Lerde nam salmış birine gittik parayı gözden cıkardık o Cok güçlü bir kabileden bir kadının bana aşık oldugunu söyledi herhangi bir müdahale yapamayacıgı yaparsa kendi hayatıyla birlikte yanındaki cinlerinde hayatının tehlikeye gireceğini söyledi zaten bardağı taşıran son nokta oldu bende artık yorulmustum bitkindim namaz kıran Kuran-i Kerim okuyan biriydim bu süreçte terk etmedimde zaten ibadet ederken sıkıntıya girmiyordum zaten işin tuhaf olan tarafıda bu normalde bazı insanlar ibadet edemiyormus bayılma vs oluyormus bende bunlar yoktu herşey yolundaydı sıkıntım yoktu fiziksel olarak sadece dediğim gibi ihtilam cok oluyordum bir günde 2e kadar azaldı şimdi 2 haftada 1 veya 2 defa oluyorum ama yanımda oldugunu biliyorum hiisediyorum dokunmasını vs annem bu süreçte bnm odama tasındı ve 2 adet yatak aldık annem bnmle aynı odada kaldıgı için hiç bir sorunum yok sadece banyoya girince bazen dediğim gibi tacize uğruyorum ama bunlar artık alışıldık durumlar sadece fiziksel olarak sıkıntıya uğradıgım bir durum bu konuları insanlara sesli ve yüz yüze anlattıgım zamanlardır bunları yazarken aslında cekimserdir ama dediğim gibi merakımdan buraya geldim bunları sizinle paylaşıyorum aslında artık herşeyden geçtim onunla konusmak bile istediğim anlar oluyo cünkü bu süreçte kız arkdaşımı kaybettim ve o günden sonra hayatıma kimseyi alamadım cok acı daha fazla ne yazılır bilmiyorum ama sunu söylemek istiyorum yanlız kaldıgımda bnmle olan ve hiç bir şekilde konusamadıgım biri var yanımda ifritlerden oldugunu biliyorum sadece onun dısında başka birşey yok

Dişi cinler çok kıskanç olur, ondan kurtulmadan hayatınıza birini almanız zor. Bir sevgiliniz olsa sizi ayırmaya çalışır ona zarar verir sizinle birlikteyken. Bir an önce çözüm bulmaya çalışın.

Cevaplarınız için teşekkürler çarpılmak şu şekilde abim ben gece uyurken birden ismimi söyledi bende kafamı kaldırınca onun gözlerini farklı şekilde gördüm ve çığlık attım o şekilde herşey başladı

Dişi cinler çok kıskanç olur, ondan kurtulmadan hayatınıza birini almanız zor. Bir sevgiliniz olsa sizi ayırmaya çalışır ona zarar verir sizinle birlikteyken. Bir an önce çözüm bulmaya çalışın.
6 Sene oldu hocalara cok fazla para verdim ve hiç bir şekilde iyileşmedim ne kadar hoclara gittiysem o kadar fenalaştım suanda 4/5 senedir fiziksel olarak bir sıkıntım yok

başkasının ne söylediği sormuyorum.

Ne yaşıyordu iyileşmeden önce
Devamlı bağırıyordu kolunda izler vardı sürekli bağırıyordu iyileştikten sonra zaten olanları hatırlamadıgı söyledi bana sadece iyileştikten sonra birtek şey söyledi oda onları iyileştikten sonra bir kaç kez gördüğünü ve birdaha görmediğini söylemişti

nasıl iyileşti ? Ne yapıldı.
Erzuruma Gitti cinleri olan bir yaşlı bayan vardı daire kuruldu o sekilde alındı bende gittim sonra 2 kez gittim kaldıramadı 3.yü istedi erzuruma misafirliğe gittimiz akrabalarımız bizden cok cekindiği için orda daha fazla kalmamamız için 3.ye götürmediler beni zaten 1 kaç ay sonrada o yaşlı bayan vefat etmişti geri gidemedim

Yazım diliniz psikoz belirtisi gösteriyor. Anlattığınız hiç biri beri paranormal olup olmadığı belli değil mistik heyezana daha çok benziyor.

Gittiğiniz kişilerin anlattıkları kulaktan dolma bilgileri anlatan işin gerçek yüzünü bilmeyen kişilerin söylediklerine çok benziyor.

Bence sizin durumunuz tıbbi

Yazım diliniz psikoz belirtisi gösteriyor. Anlattığınız hiç biri beri paranormal olup olmadığı belli değil mistik heyezana daha çok benziyor.

Gittiğiniz kişilerin anlattıkları kulaktan dolma bilgileri anlatan işin gerçek yüzünü bilmeyen kişilerin söylediklerine çok benziyor.

Bence sizin durumunuz tıbbi
Doğrusunu söylemek gerekirse bende piskolog felan oldugunuzu düşünüyorum tıbbi bir sorunumda yok bu süreçte ailem doktorada götürdü insan bazı şeyleri göremez görmediği şeyleride kendisi yaşamadığında anlayamaz yani bu konuda bilginiz varmı bilmiyorum sorudugunuz sorulara ne cevap vermemi bekliyordunuz bilmiyorum neyse bu tür şeyler yaşamış kişiler cevaplarsa daha iyi olur veya bu işten gerçekten anlayan kişiler

Abim için cin padişahları musallat oldugu söylendi o iyileşdi ama ben iyileşmedim bir türlü benden başka kimsede yok bu Sıkıntı
Cin padişahlarının insanlarla iletişim halinde olacağını sanmam bunu kim dediyse atmış gibime geldi. O akrabanız definelerle haşır neşir olan biri miydi?

Cin padişahlarının insanlarla iletişim halinde olacağını sanmam bunu kim dediyse atmış gibime geldi. O akrabanız definelerle haşır neşir olan biri miydi?
Değildide çalıştıgı yerdeki suriyeli bir kaç arkadaşı bu işten anladıgını söylemişler bu ilmi onada öğretecekleri felan söylemişler davetmi ne yapmıslar süreç bekledikleri gibi geçmeyince musallatı akrabamızın üstüne bırakmışlar olan aslında bize oldu bu süreçte inanması güç gerçekten ama bunlar gerçekten doğru bir evinin içinde ışıkların sönmesi vazonun durup dururken devrilmesi hatta bir insanın bir gece delirmesi normal değil piskolojik vs değil yani

Doğrusunu söylemek gerekirse bende piskolog felan oldugunuzu düşünüyorum tıbbi bir sorunumda yok bu süreçte ailem doktorada götürdü insan bazı şeyleri göremez görmediği şeyleride kendisi yaşamadığında anlayamaz yani bu konuda bilginiz varmı bilmiyorum sorudugunuz sorulara ne cevap vermemi bekliyordunuz bilmiyorum neyse bu tür şeyler yaşamış kişiler cevaplarsa daha iyi olur veya bu işten gerçekten anlayan kişiler
Gerçekten anlayan kişiler diyorsunuz dediğiniz kişi sitenin kurucusu 🙂 ve emin olun buradaki en bilgili kişi odur ona bakım yaptırın eğer birşey çıkmazsa sorununuz tibbidir kesinlikle.

Peki bilenler ve deneyimi olanlar cevaplasın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben nerden bileceğim bu tür şeyleri zaten

Değildide çalıştıgı yerdeki suriyeli bir kaç arkadaşı bu işten anladıgını söylemişler bu ilmi onada öğretecekleri felan söylemişler davetmi ne yapmıslar süreç bekledikleri gibi geçmeyince musallatı akrabamızın üstüne bırakmışlar olan aslında bize oldu bu süreçte inanması güç gerçekten ama bunlar gerçekten doğru bir evinin içinde ışıkların sönmesi vazonun durup dururken devrilmesi hatta bir insanın bir gece delirmesi normal değil piskolojik vs değil yani
Merhaba, çocuk yaştayken bu tür olayları duyardım. Ama gerek ben gerek ailem pek inanmazdık. Fakat yaşlı bir teyze anlatmıştı ve hatta gözüyle şahit olmuş yeni bir gelin olayına. Kızın üzerinde erkek cin varmış ve temizlemeye çalışmışlar kız ölmüş . Evlenmesine izin vermezlermiş ve bırakmazlarmış diye duydum...yani pek de düşünmezdik böyle şeyleri.

Ama zamanla merak ettiğim icin gizli ilimler kitabını merak ettim. Çok sağlam bir kıtap dı, yani uydurma değil. Yaşlı veyaz sakallı bir seyyar satıcıdan aldım, çünkü bulunmuyordu o zamanlar bu tür kitaplar ben de çok gençtim. Adam, kycuk seyyar tahta arabasının bir bölmesinden çıkardı kabı çok eskiydi ve hafif solmuş hamur sayfaları vardı. O kokuyu sevmiştim. Adamin sözlerini hala hatırlarım. Nurlu bir yüzü vardı
" bu bende yıllardır durur kızım, kimseye satmadım çünkü bununla her şey yapilir ama yüzünü gördüm, bunu kötüye kullanmayacağını biliyorum " dedi ve bana satmıştı. Oysa mahallemiz de bu kitaba sahip epey büyüğümüz bir komşu ablamız vardı çok modern ve neşeli biri, ve çok muzip. Orada remil Ilmi geçiyormuş kimseye çözdürememiş bana getirdi, ce bakmamı söylemişti. Hiç anlamadığım bir şey ve çok zor. Günlerce uğraştım, çözmeye yaklaşıyordum, sabah olunca unutuyordum sonunda çözdüm, ama günlerimi almıştı derken içini incelemiştim ve öyle bir kitaba sahip olmak istemiştim, olmuştum ama cok aramıştım.

Neyse; fakat kitab büyülerle alakalıydı ve ayni zaman da remil ilmi vardı. Bunu zaten çözmüştüm, fal olarak yakınlara baktım, tabi para falan niyetiyle degil sadece doğruluğunu test etmek için. Doğruydu, etkileyiciydi. Ve bir gün 99 esma-ül husnayı dualarıyla okudum, epey uzun sürmüştü ve geceydi. Gece rüyamda bir kapı camının arkasında bir erkek suratı gördüm. Porselen gibi bir yüz ve simsiyah saçlı, kaşlı çekik gözlüydü ama ürkütücüydü. Çirkin degildi, çok güzeldi ama ürkünç dü ve hatta birkaç gün gece aynaya bakmamışdım, çünkü biraz kendime benzetmiştim , kardeşim zaten ayni odada benimle yatmazdı, gece bana bakınca vampirlerle benzetirdi 😁 Ayni cilt, ve saçlarim, kaşlarım kuzgun siyahıydı sadece onun gibi gizlerim siyah değil di. Bir daha okumadım o duaları

Bir gün komşumuzun ilk okula giden küçük kızı, gece duvarlarda izler görüyor ve korkutuluyormuş . Annesi birseyler okumamı istemişti ama ben o tur şeylerden anlamazdım. Tamam dedim ayetel kürsü çizer muska yaparım dedim. Ilk kez, ve son kez. O tür islerle ilgim yoktu o kitabı almış okumustum ama birşey yapmak için degil, merak ve araştırmak.

Muskayı gül suyu ve dogal siyah tozla murekep yapıp hazırlamış, kargı bulup kalemide yapmıştım. Kız onu taktığı günden itibaren rahatlamıştı ve annesi hep söylerdi.

Kardeşimde bir gece komşunun çatısında cin görmüş cüce ve ayakları tersmiş .
Sadece bir kez. Bizlerde hiç öyle şeyler olmazdı.

Isterseniz ayetel kürsüyü bir kâğıda yazıp muska şeklinde taşıyın. Bilirsiniz muska şekli üçgendir. Murekkebini de kendiniz yapın Ve okuyun. Ama ayetel kürsünün faydalı olduğuna kesin gözüyle bakarım.

bir fece ruyamda üç etkek karsima çıktı ve bana üçü de el verdi. En.arkadaki avucunda bir kağıt uzattı , o anda en öndeki ona engel olup " önce bundan başlasın " deyip bana bir kağıt uzattı. Okudum. Hiç duymadığım, bilmediğim birşey. Bilmedigim birşeyi niye versin ki? diye düşündüm ve aklıma elimdeki.kitap geldi, onda var olabilirdi. Çok kalın bir kitaptı ve yazilari küçüktü. Iki üç günümü almıştı fihrist ve buldum. Okudym nasıl yapıldığını ve yok artık dedim korkmuştum . ...yillar sonra bir şekilde insanin peşini bırakmıyor bazi şeyler, ben felustiremedim maalesef ama o gelişerek geliyor🙂

Isterseniz o muskayı kendiniz hazırlayın ve takın ve bir gümüş takı bulundurun üzerinizde. Pek de in cin düsünmeyin. Var oldukları kesin , yalnız değiliz ve bu normal ama gözünüzde büyütmeyin, unutun gitsin.

Geri