Konuyu tekrar hortlatmış olacağım fakat içeriğini baya merak ettim ve resimler açılmıyor şuan. Güncellemeniz mümkün müdür?
Farklı bir yorum da ben getireyim. Krav maganın her ne kadar içerik bakımından harika olduğunu düşünsem de, maalesef özellikle Türkiye'de eğitimi her yerde verilmiyor. En azından düzgün eğitimi verilmiyor diyelim bu konuda gerçek anlamda bilgili, öğretebilecek kapasiteye sahip insanın çok az olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki karşınıza 150 kiloluk bir adam gelip sizi serçe parmağıyla fırlattığı zaman, "dur ya tam boğazının çaprazına denk getirmem lazım" diye pek düşünebileceğinizi sanmıyorum, böyle bir durumda genelde "varımla yoğumla daldım" dediğimiz durum gerçekleşir. Bunu geliştirmenin yolu ise size her türlü zevki tattıracak MMA'den geçer diyorum.
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
İçerisinde pek çok dövüş sanatını barındırmakla beraber, tek felsefesi ölümüne dalmaktır. Kavga anında da genelde böyle olur. Herkese tavsiye ederim bol kanlı forumlar.