E ebrulii Kayıtlı Üye 22 Nis 2009 #21 merhaba benim kapımın önünde zeytin ağacı var ihtiyacı olan varsa bir şekilde kendisine gönderebilirim.Allah hepimizin dilek ve dualarını kabul etsin
merhaba benim kapımın önünde zeytin ağacı var ihtiyacı olan varsa bir şekilde kendisine gönderebilirim.Allah hepimizin dilek ve dualarını kabul etsin
Yesil Cingene Kayıtlı Üye 22 Nis 2009 #22 Bir arkadaşımda kilisede okunmuş bir sürü zeytin yaprağı vardı geçenlerde onları kavanozluyordu. Ama bunların nazar için olduğunu söylemişti.
Bir arkadaşımda kilisede okunmuş bir sürü zeytin yaprağı vardı geçenlerde onları kavanozluyordu. Ama bunların nazar için olduğunu söylemişti.
medy Banlı Kullanıcı 22 Nis 2009 #24 buna gerek yok arkadaşlar gece yarısından sonra 12000 sefer ya vedüd okuyup reme yakarsın istedin olur
buna gerek yok arkadaşlar gece yarısından sonra 12000 sefer ya vedüd okuyup reme yakarsın istedin olur
amanita_a Kayıtlı Üye 22 Nis 2009 #26 medy , elimizde resmi saçı falan yoksa ne yapıcaz onu düşünürek okusak bu 12 000 i olur mu
origanum Yönetici 22 Nis 2009 #27 Yesil Cingene' Alıntı: Bir arkadaşımda kilisede okunmuş bir sürü zeytin yaprağı vardı geçenlerde onları kavanozluyordu. Ama bunların nazar için olduğunu söylemişti. Genişletmek için tıkla ... Onlardan bende de var. Arkadaşın doğru söylemiş. Ama buradaki gibi kullanım amaçları da var zeytin yapraklarının.
Yesil Cingene' Alıntı: Bir arkadaşımda kilisede okunmuş bir sürü zeytin yaprağı vardı geçenlerde onları kavanozluyordu. Ama bunların nazar için olduğunu söylemişti. Genişletmek için tıkla ... Onlardan bende de var. Arkadaşın doğru söylemiş. Ama buradaki gibi kullanım amaçları da var zeytin yapraklarının.
URUMHAMATAHAYİL Yönetici 16 Eyl 2014 #29 ademwape' Alıntı: Bu uygulama büyüye girmez mi? Genişletmek için tıkla ... Havas İslami Büyü ilmidir. Ve bu uygulamada bir Havas uygulamasıdır.Yani bir Büyü uygulamasıdır.
ademwape' Alıntı: Bu uygulama büyüye girmez mi? Genişletmek için tıkla ... Havas İslami Büyü ilmidir. Ve bu uygulamada bir Havas uygulamasıdır.Yani bir Büyü uygulamasıdır.
Ö Özlemi özled Banlı Kullanıcı 17 Eyl 2014 #30 sevgili hera aktarlar da da yok bana gönderebilirmisin? Karşı ödemeli kargo yapabilirsin.Çok sevinirim
sevgili hera aktarlar da da yok bana gönderebilirmisin? Karşı ödemeli kargo yapabilirsin.Çok sevinirim