dikkattt başıma gelenleri duyunca inanamıyacaksınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rainboww
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten zor bir durum kardeşim allah yardımcın olsun benimde durumumda kötü ama burda yardım eden arkadaşlar var gördüklerinde eminimki ilgileniceklerdir allah razı olsun kendilerinden dilerim en kısa zamanda şifa buluruz...

çok zormuş gerçekten.. Dilerim bir çözüm bulursun..
Benimde başımda bir bela var ki sorma.. Ama inançla azimle çözmeye çalışıyorum.. Bazen sorarım hep, insanlar neden başkasına acı çektirir ki ?
Ya da insan üstü güçler, neden zarar verir bize?
off off... Diilerim herşey yoluna girer.. Biliyorum ki böyle yaşamak çok ama çok zor..Sana tavsiyem, Urum'u bekle.. Bu halinle yanlışa sürüklenme sakın, çok kurma kafanda bunları çünkü sonra içinden çıkılmaz bir hal alıyor..Herşeyin yoluna gireceğini, düzeleceğini düşün ve buna inan...

Bu konu neredeyse 10 ay evvel açıldı , tarihi fark etmediniz sanırım..
Eminim ki konuyu açan kardeşimiz ihtiyacı olan yardımı alabildi ...
Bence önemli olan doğru yerde sesi duyurabilmektir

Bana foto yollayabilirsen senin ve eşinin, elimden geleni yaparim. Inşallah kurtulursun. özelden yolla adinizida ekle.

Kişilerin özel bilgilerini paylaşması yasaktır.Eğer görev almak istiyorsanız Urum'a bu konuyu pm ile bildirin sizi kontrol eder.Eğer uygun bulunursa sizde ona göre yardımcı olabilirsiniz.Onun haricinde insanların özel bilgilerini istemek yasaktır.

Kişilerin özel bilgilerini paylaşması yasaktır.Eğer görev almak istiyorsanız Urum'a bu konuyu pm ile bildirin sizi kontrol eder.Eğer uygun bulunursa sizde ona göre yardımcı olabilirsiniz.Onun haricinde insanların özel bilgilerini istemek yasaktır.
sadece yardım etmek istedim, karşılığında bi talebim yok. çok zor bi durum ve nasıl olduğunu çok iyi bilirim. oda yardım istemiş zaten. Başka bi amacım yoktu.

sadece yardım etmek istedim, karşılığında bi talebim yok. çok zor bi durum ve nasıl olduğunu çok iyi bilirim. oda yardım istemiş zaten. Başka bi amacım yoktu.

Sizi zaten başka bir amacınız olduğuyla itham etmemişiz. Fakat sitemiz kuralları gereğince bu böyledir. Üyeler yönetim dışındakilere özel bilgilerini veremez.

bende cekdim bana yapan kayın validemdi ama arkadaşım sayesiyle bu işe bilen birisini bozdurdum şimdi kocam bana karşı iyi ama hergün namaz kılıp dua ediyorum allaha allah yardımcın olsun çok zordur derdini anlayan bile olmaz

sana karsı butur seylerin yapılmaması için bişiler ypblrm .. ancak dha sna bunu yapanı bulup onun kafasını kopartıcak kdr ilerlemedim (teknigini bilmedigim için bi anda sulalecek yamulmus bulursunuz kendinizi maazallah .s )

su anda Adalet sizin tarafınzıdadır , ancak sizi sevmesi için bişiler yaptıgımda , size en cok degeri verebilecek kişi sizi bulur , o degil ; bu bakıma uzgunum.. :S

durumunuza çok üzüldüm inşallah herşey düzelir. benimde sıkıntılarım var urumla görüşmek istiyorum ama kendisine ulaşamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri