Sevgili Keira,
Bir bayan arkadaşımın iş hayatıyla ilgili bakım yaptım sizin yorumunuzu bekliyorum
1) Bu arkadaşım okuyor ancak tatil zamanlarında çalışıyor. İlk sorum tekrar aynı yere çalışmaya gidebilecek mi ?
Kalp (düz) Ariman (ters) Tattaret ( ters)
Arkadaşımın aynı yere gidebileceğini hatta orada sevebileceği bir kişiyle tanışacağını düşünüyorum.Ancak sergilediği bazı düşüncesiz tavırlar özellikle aşkta sergilediği bencil tavırlar ve maddi çıkarlarına aşırı düşkün oluşu nedeniyle sorunlar yaşayacak.
2)Arkadaşım patronunu aramayı düşünüyor aradaki iletişim kopukluğunu engellemek için. O kişiyi aradıktan sonra ne hissedecek ?
Ay(ters) Ağaç (ters) Urmira (ters)
Bu kişiyle konuştuktan sonra morali bozulabilir.Hayal kırıklığı bunalım hatta depresyona bile girebilir.Hayatının ve başarılı olmanın gerçekten zor olduğunu düşünecek.
3)Arkadaşımın bu işle ilgili istediği bölümde çalışabilecek mi ?
Süpürge(ters) Attart(ters) Kale (ters)
Genel olarak kartlara bakarak istediği bölümde çalışamayacağını , bu sebeple üzüleceğini hatta hasta bile olabileceği şeklinde yorumladım.Yinede bunun kendisi için daha hayırlı olacağını düşünüyorum.
4)Şuan küs olduğu bir arkadaşının kendisiyle ilgili ne düşündüğünü sordum.(Bu arkadaşı bir erkek ama normal bir arkadaş)
Yakut(ters) Kapı(düz) Attart(düz)
Bu kişi arkadaşımı görkemli itibarlı biri olarak görüyor.Ayrıca onun çok iyi biri olduğunu düşünüyor.Şu an birbirlerine kırgın oldukları için Yakut'un ters olduğunu düşünüyorum. Sadece arkadaş oldukları için bunu sorunlu bir ilişki olarak yorumladım.Ama bunu karşılıksız bir aşk olarak mı yorumlamalıyım ? Yani bu kişi arkadaşıma aşık olabilir mi ? Emin değilim.