Çok teşekkür ederim ben de Urmiaa kartını seviyorum Dastar kartıyla birlikte, enerjisini sevdiğim iki kartı da görünce mutlu oldum açıkçası, umarım bir süre sonra bu iş hakkında iyi haberlerle dönerim buraya@Anosia bi açılım en fazla 6 aylık süreçte neler olacağını gösterir.(İlişki yada evlilik açılımında misal nasıl olacak diye sorarsın en sonda bi bitiş verir bu yıllar sonrayı da gösterirken daha çok kartı açan kişinin yorumlaması ve hisleriyle de alakalı bi durum.) İlk açılımda sizin işiniz olacak diye güzel sinyaller vermiş.2.açılımda aşk falında iş yönüyle bakılınca zaten kişi kartları ağırdır bide bu şekil bakınca yorumlamak zora düşer.Urmia sürecin biraz geç olacağını ve senin açından çok iyi tamamlanacağını vermiş.Urmia gelen açılımlar benim en sevdiğim açılım türleridir.Çok güzel bi enerjisi var o kadının.
Bak şimdi bir açılım daha atacağım ona yorumunu merak ediyorumSaahın üstüne bir tane daha açsan olurdu ama.Arada tattaret ve dengesiz bi hesse var ve alyans başta ters gelmiş evlilik verse başta başka bi aranızdaki durumu veren kart verir sona atardı bence.Barışırsınız ama daha öteye gitmez diye yorarım ben barışmayada zaman var.
İnşallah öyledir ilk acilimda ex kisisiyle saah gelip ikincide de önüme saah atınca sinirim bozuldu ben ex kisisiyle barışmak istemiyorum çünkü pis domuzex kişiyi sen kendin yoruyorsun ama.Aşk hayatım nasıl olacak demişin.Şu an her ne kadar güçsüz ve çaresiz olsan da gelecek güzel günler getirir derim.Eski ex kişisine dair bi sorun olmadıgı için ona yorum getiremem ki Saah sanırım onu verdiği için sen o şekilde kondruyorsun.