Kelsey8012
Kayıtlı Üye
Demekki ben valide gelince bitecek bozulacak şeklinde yorumlamıştım ama demekki çok objektif bakamadım teşekkürler Nurum peki kensime bir açılım yaptım bugün x’le buluşacakmıyız dedim;Çapa,Hesse ve Gamhat geldi yorum olarak kendime pek anlamasamda;x bir Gamhat erkeği (kendini beğenmiş tavrı falan vardır yani) Bana duyduğu aşktan dolayı demir almak gelmek çapa atmak isteyecek diyebilirmiyiz?Beni bitirmişmi dedim (duygu olarak bitirmediğini bilsemde);Hesse,bahçeler ve ters munzur geldi.Şizofrenik aşkından dolayı buluşmak istesede munzurun ters gelmesi kendini durdurması herşey nasılsa aynı kalacak şeklinde bence kendisine söylediği şeyler yüzünden ama tattaret geldi üzerine munzurun oda benim sanırım kızlar)Araları pek iyi değil oldukça da sıkıntılı bir dönemden geçiyorlar kurnazlığı yapan daha çok bana erkeğin enerjisi gibi geldi kadın mutsuz huzursuz oldukça da fedakar cefakar gibime görünüyor evet aralarında birbirlerine karşı kırıcı sözleri olmuş bu dönemi atlatacaklar boşanma yok ...