Depresyon mu Musallat mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thehill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım yaşadığın durumundan bir an önce kurtulabilmeni ümit ediyorum inşallah hayalini kurduğun hayatını kısa sürede yaşayabilirsin acizane kendi metafizik tecrübelerime dayanarak bir kaç şey söylemek istiyorum diğer arkadaşların da dediği gibi hocayım diyen ama afedersin taharet almasını bilmeyen insanlar var herkese musallatlısın diyen kaldı ki hoca olsun hoca kimdir ilk önce bunu bilmek gerekir bu gidilen kişinin nerede eğitim aldığı sorgulanmalı kimin süzgecinden geçtiği sorgulanmalı hem dini kurumlarda hem de okullarda ders veren eğitmenlere hoca denir ben çok kişiye gittim maalesef ananem çok dayatırdı bilmezdik giderdik her duyduğuna i her duyduğuna gidilmemeli diyeceğim şu ki bende psikiyatr de tedavi olmaya çalıştım psikolog tecrübem oldu ama kendi adıma bir çözüme ulaşamadım hiç bir zaman evim ilaçlarla dolu 2 3 yıl kadar ilaç kullandım hiç bir gün fayda gördüğümü hatırlamıyorum tabii bu diğer insanların kullanmaması gerektiği anlamına gelmiyor sadede geleyim sana tavsiyem iyi bir rukyeci bul gerçekten iyi bakımcılar var yok değil ama genellikle yalancıdırlar ticaret için yapmayanları bulursan bakımcılar da olur ama seni kimse anlamaz beni de anlayamadıkları gibi boş boş bakarlar bu kafayı yemiş derler :)
bu arada önereceğiniz birileri var mı

doktora düzenli olarak gidiyorum da manevi checkup'ı nasıl yaptıracağım piyasa şarlatan dolu kimseye güvenemiyorum
Depresyondan dolayı, enerjiniz düşük. Forumdakilerle muhabbet ederek biraz enerji eksikliği doldurmaya çalışıyorsunuz. Bu bir suçlama değil, sadece bir gözlem. Sizin durumunuzda olan biri için normal.
Size daha başında tavsiye ettiğim kişiyi araştırın. Onun hakkında forumda yazılanları okuyun.
Haydi yardım edeyim

Depresyondan dolayı, enerjiniz düşük. Forumdakilerle muhabbet ederek biraz enerji eksikliği doldurmaya çalışıyorsunuz. Bu bir suçlama değil, sadece bir gözlem. Sizin durumunuzda olan biri için normal.
Size daha başında tavsiye ettiğim kişiyi araştırın. Onun hakkında forumda yazılanları okuyun.
Haydi yardım edeyim
teşekkür ederim ilk yazdığınızda mesaj attım kendisine dönüş bekliyorum

doktora düzenli olarak gidiyorum da manevi checkup'ı nasıl yaptıracağım piyasa şarlatan dolu kimseye güvenemiyorum

Doktorlar da şarlatan. İlaç yazıp yollayan doktor daha büyük şarlatan. Modern tıp orthodox tıbbi üzerine inşa edilmiş bir sistemdir. Yani sorgulanamaz. İnternet Eric Berg'ten, Ümit Aktaş'a kadar orthodox tıbbını eleştiren doktorlarla dolmaya başladı.

Dünyayı paketli gıdalarla diyabet yapan gıda devleri ile, dünyayı kurtaran modern tıp (modifiyeli orthodox tıp) aynı finansal kaynaklar ile idame ettiriliyorlar sektörel temelleri üzerinden.

En çok guvendiginden şüphe et devirde. En guvenmediğine de bir şans ver.

Doktorlar da şarlatan. İlaç yazıp yollayan doktor daha büyük şarlatan. Modern tıp orthodox tıbbi üzerine inşa edilmiş bir sistemdir. Yani sorgulanamaz. İnternet Eric Berg'ten, Ümit Aktaş'a kadar orthodox tıbbını eleştiren doktorlarla dolmaya başladı.

Dünyayı paketli gıdalarla diyabet yapan gıda devleri ile, dünyayı kurtaran modern tıp (modifiyeli orthodox tıp) aynı finansal kaynaklar ile idame ettiriliyorlar sektörel temelleri üzerinden.

Yerleşmiştir tepki verir yanlış 'tıp' ne ise doğrusu.Anlatmak istediğim şeker hastası olmayan tutucu kişilerde olabilirdi.Hayalle sağa sola saldıran.

Hak vermiyorda değilim materyalist bir anlayışla insanı tanimlamaya.İnce çizgilerle çizmek diğer olasılığı tamamen saf dışı bırakmak gerekiyor.Bazı noktalarda anlaşıp diğer konularda anlaşmak Anlaşmayarak ortak paydaya getirmek.100 dolara resimde satabilirsin.

İnsanların diyet yapmasına gerek kalmazdı Eğer iyi bir şekilde beslenselerdi.Tüketim düşerdi.Her şeyi tatmaya çalışan ve doymayan bir insana telefon vermek sorgulatıyor.

Buradan hoca tavsiyesi vermek yasak.

Aynen, bir hocaya git diye tavsiye ederiz. Ama asla hoca tavsiyesi vermeyiz.

Ne yani imza parasını bahane edip ilaç yazdığı eczaneden her ay sonu toplu komisyonunu alan şarlatan doktorlar gibi yobaz mıyız biz? İşi ekonomiye mi dökelim?

Asla ve kat-a ve zinhar yapmayız öyle bir yolsuzluk. Çünkü samimi ibsanlarız. Çünkü yasak diye de biraz. Yoksa belki yapardık ta kim bilir ama yasak diye işte...

Ama bir sinyal veriyoruz sonuçta. Bu konuların metafizik tarafı da var diye bir sinyal veriyoruz gerisini getirmek kişinin spritüel algılarına kalmış. Biraz da nasibine, yani ruhani rehberliğin. Doğru yolda olan kesinlikle korunur.

urum dönüş yapmadı bayram tatilinden dolayı sanırım.siz peki psikolojik tedavi dışında bakımın faydasını gördünüz mü?
Bakimin durum tespiti dışında nasıl faydası olurki.. bakımda üstünüzde büyü varlık vs varsa çıkar ve çözüm yolları önerilir. Siz mabetsanat.com dan danışmanlık aldınız mı aldıysanız mutlaka dönüş yapar.

urum dönüş yapmadı bayram tatilinden dolayı sanırım.siz peki psikolojik tedavi dışında bakımın faydasını gördünüz mü?
Benim bakımda bir şey çıkmadı. Panik atak hastası olmuştum. İlaçlarla düzeldim. Yıldızım yüksek bazı saatlerde sıkıntı basıyordu bakır madeninden bileklik önerisinde bulundu. Musallat olsa ilaçlar da fayda etmez

Yerleşmiştir tepki verir yanlış 'tıp' ne ise doğrusu.Anlatmak istediğim şeker hastası olmayan tutucu kişilerde olabilirdi.Hayalle sağa sola saldıran.

Hak vermiyorda değilim materyalist bir anlayışla insanı tanimlamaya.İnce çizgilerle çizmek diğer olasılığı tamamen saf dışı bırakmak gerekiyor.Bazı noktalarda anlaşıp diğer konularda anlaşmak Anlaşmayarak ortak paydaya getirmek.100 dolara resimde satabilirsin.

İnsanların diyet yapmasına gerek kalmazdı Eğer iyi bir şekilde beslenselerdi.Tüketim düşerdi.Her şeyi tatmaya çalışan ve doymayan bir insana telefon vermek sorgulatıyor.
Yakın bir akrabam tip2 şeker hastasıydı. İnsülin vuruluyordu. Doktorlar ilaç verdi sadece. Sağlam diyete girdi şuan tip2 diyabetten kurtuldu insülin almıyor sapasağlam. Doktorlara uysaydı ömürlük insülin vurulmaya devam edecekti

Yakın bir akrabam tip2 şeker hastasıydı. İnsülin vuruluyordu. Doktorlar ilaç verdi sadece. Sağlam diyete girdi şuan tip2 diyabetten kurtuldu insülin almıyor sapasağlam. Doktorlara uysaydı ömürlük insülin vurulmaya devam edecekti
Doktor kişisel tercihi ile yanlış karar vermiştir.Hepsi öyle değil zaten.Sosyal hayatının yansıması söyledikleri.Ne kadar ağlarsan.O kadar yanlış tanı.

Geri