"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Deneyipte Başarılı Olduğunuz Maji Uygulamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HELYUSA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HELYUSA

Banlı Kullanıcı
Merhaba Mabet sakinleri ;

Bir çok arkadaşımız forumda büyü uygulamalarını büyük bir merak ile takip ediyor.Uyguluyorlar bazıları ümitsizliğe düşmüş 1 kaç başarısız büyü denemesinden sonra sadece izliyor .Bunun biraz olsun önüne geçebilmemiz ve fikir alışverişinde bulunulması için bu konuyu açma gereği duydum.

Konu içerisinde deneyipte başarı sağladığınız uygulamaları ve yaşadıklarınızı konu içerisinde paylaşalım arkadaşlar.Site içinden konu linki verilebilir, ve orada anlatıldığı gibi oradaki sayılardaki adet kadarmı okudunuz yoksa ekstra birşey yaptınızmı beyin fırtınası yapalım diye düşündüm :) tecrübelerimizi paylaşalım buyrun .

Evet bende çok umutsuzum bir türlü tutmuyor ne yapmak lazım bilmiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız belki yardımı olur.

İnisiye olmanız gerekmektedir gerçek anlamda sonuç alabilmeniz için.. Burada bilgileri edinirsiniz kendinize buldugunuz bir Ustad ile bu usuller ustunde tartısırsınız kendinizi geliştirirsiniz. Bunun haricinde İnisiye olmamış kişiler büyü yaptıklarında tutarlılık oranı pek de olacagını sanmam. Bunun haricinde enerji-bilgi-çaba-inanç gerekir. :) Daha saymadıklarımda var.

Sevgili helyusa,paylaştığınız büyülerden yada başka uygulamalardan uyguladıklarınız varsa sonuç aldıklarınız varsa yapıp başardıklarınızı burada paylaşır mısınız?Görüyorum ki bu konuda bilgi ve deneyim sahibisiniz.Deneyimlerinizden bizi mahrum etmeyin

Sevgili helyusa,paylaştığınız büyülerden yada başka uygulamalardan uyguladıklarınız varsa sonuç aldıklarınız varsa yapıp başardıklarınızı burada paylaşır mısınız?Görüyorum ki bu konuda bilgi ve deneyim sahibisiniz.Deneyimlerinizden bizi mahrum etmeyin

Kara büyü uygulamalarını nadiren çok zor durumlarda uygularım.Onun haricinde aşk,sevgi,muhabbet ile ilgili paylaşmış olduğum bir çok maji uygulamasını denemişimdir. İyi niyetli olan uygulamalarımın hepsi denenmiştir.Şerli olanları için %45 lik bir başarı oranı verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri