ben yolumu seçtim karar verdim yapıcam ama hangi demon benim yapamayacağım şeyler isteyebilir hangisini çağırmalıyım çember açmalımıyım.
HerşeBunlaraparım demona tapma neredeyse herşeyi yaparım ama hangi yolları izlemem gerek ne yapmam lazım davet duasını fln anlatacak biri lazım gerçekten eğer olursa hertürlü yardımı yaparım.
Ruhumu veririm inancımı verebilirim bir çok şey. yeterki şöhret para versin.Her şeyi yaparım mı? Neyi mesela, kalbini ister, ruhunu ister, rüyalarını ister, enerjini ister, inancını ister... inanabilirmisin?
Kalbini ister, verebilir misin? Bunlar gelipte birinin alabileceği şeyler değil. Senin vermen gerek. Yapabilir misin? Yapmak istiyorum, denilcek bir şeyde değil ki bu.
Yaparım, yapıcam değil. Yapabilseydin yapardın çoktan. Sana şöyle bir örnek vereyim. Bir kız var, ve sen ona bana para verirsen sana aşık olurum diyorsun. Aşık olsaydın çoktan olmuş olurdun, gözün para vs. Görmezdi. Kalp vermek böyle bir şey karşılığı olur mu? Şu anda aklında demon vs. Değil, sadece isteklerin ve para var.Ruhumu veririm inancımı verebilirim bir çok şey. yeterki şöhret para versin.
Ama yapanların çoğunda aklında istekleri istekleri karşılığı anlaşma yapıyorlar bildiğiniz ünlüler gibi.Yaparım, yapıcam değil. Yapabilseydin yapardın çoktan. Sana şöyle bir örnek vereyim. Bir kız var, ve sen ona bana para verirsen sana aşık olurum diyorsun. Aşık olsaydın çoktan olmuş olurdun, gözün para vs. Görmezdi. Kalp vermek böyle bir şey karşılığı olur mu? Şu anda aklında demon vs. Değil, sadece isteklerin ve para var.
Kim demiş??Ama yapanların çoğunda aklında istekleri istekleri karşılığı anlaşma yapıyorlar bildiğiniz ünlüler gibi.