Demonlar Neden Bize yardım Eder?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım sen Allahtan değilde şeytandan yardım istersen o ki ona tapmış olursun ki buda şirke girer ve cehennemlik olmanı sağlar

İblis: ''ben onların (insanların) Önlerinden,sağlarından,sollarından,arkalarından sokulacağım ve onları günaha sürükleyeceğim'' der yani sana yardım etmez binevi seni yanlışa sürükler kendine taptırır

sonsöz

Şeytanlar ve demonlar yalnız bu sonu olan fani dünyada mal mülk için yardım eder ancak ahiretimizi çöp gibi atar öbür tarafa

Bununla ilgili benim de merak ettiklerim var izninizle.. Demondan bir şey istemek deyip duruluyor ama nerden ve nasıl verildiği ile ilgili herhangi bir şey okumadım-göremedim. Mesela biz ondan maddi bir istekte bulunduğumuzda bunu bize nasıl temin ediyor? Başkasından alıp mı getiriyor?İnancıma göre yoktan var eden/vardan yok eden sadece Yaratan'dır benim için. O yüzden mantığıma göre bu maddi isteğimizin nasıl karşılandığına bir türlü anlam veremiyorum.
:D örneğin bir sanatçıysan seni insanlara sevecen gösterir; ne kadar öyle olmasanda. Ve böylece sanatın daha fazla satılır. (anlayanlar anladı) Veya sana sanatın inceliklerini öğretir. Bir adamın kaybettiği para uçarak ayak ucuna düşer; sıkıntılı olduğun anda. Oynadın kumar, idda .vs %99 kazanırsın, çünkü işte demon yardım eder. Hiç ummadığın yerden para getirir şaşar kalırsın. Yoktan var etmez. Olanu "olağanüstü" vesilelerle sana getirir. Sevgi ve Işıkla :)

Demondan birşey istemekle ona tapmış olmazsın. Eğer sol el yöntemiyle çağırı yaparsan tapma ihtimali var tabi senin tercihin. Tapma demeyelim de kölesi olma gibi bir şey. Sağ el yönteminde demonları Allah'ın isimleriyle çağırırsın. Ve onları bir iş yapmaya zorlarsın. Forumda araştırırsan yöntemleri bulabilirsin. Özgür irade sonuçta istediğini yapmakta serbestsin. Cehennem'e gitmek istemiyorsan (bu konuda pek bi fikrim yok aslında şu an inanç durumum biraz karışık İslam-Sağ yol maji-Sol yol maji-Ateizm arasında gidip geliyorum,ama İslam'a göre baz alıyorum) sol eli tercih etme. Müslümansan sağ eli kullanabilirsin hem kaybedeceğin bir şey olmaz. Majide tecrübe çok önemli. Yani hiç bir şey bilmeden sağ el yolunu kullanırsan sana yine sakınca doğurur. Forumda sağ el çağırma tecrübeleri var. Gamori iyi bir örnek mesela. Önce kendin güçlen ruhsal,zihinsel olarak. Sonra bu yollara başvur. Umarım hepimiz doğru yolu buluruz.

ben demonlardan güç ve yetenek istiyorum bunun karşılığında ne isterlerse yaparım sizce nasıl iletişim kurcam biraz bilgi yeni üye oldum

Bir ayetlerde Hristiyan yahudiler yani kafirlerle arkadaşlık yada bir anlaşma yapmayınız öyle bir anlaşma yaparsanız onlardan olursunuz

Bir ayetlerde Hristiyan yahudiler yani kafirlerle arkadaşlık yada bir anlaşma yapmayınız öyle bir anlaşma yaparsanız onlardan olursunuz

Bahsettiğiniz hangi ayet öğrenebilir miyiz? Sonuçta zamanında indirilen kitaplı dinlere inanan insanlara "kafir" diyen, aynı yaratıcının gönderdiği kitaptan bahsediyorsunuz. Kiap ister değişsin ister değişmesin, yaratıcının hata yapma lüksü olduğunu düşünmüyorum.

Kusura bakmayın konu dışına taşmak istemem, ama asılsız yorumlar yazmasınlar, ayetiyle tam olarak yazarlarsa arkadaşlar çok iyi olacaktır.

Bahsettiğiniz hangi ayet öğrenebilir miyiz? Sonuçta zamanında indirilen kitaplı dinlere inanan insanlara "kafir" diyen, aynı yaratıcının gönderdiği kitaptan bahsediyorsunuz. Kiap ister değişsin ister değişmesin, yaratıcının hata yapma lüksü olduğunu düşünmüyorum.

Kusura bakmayın konu dışına taşmak istemem, ama asılsız yorumlar yazmasınlar, ayetiyle tam olarak yazarlarsa arkadaşlar çok iyi olacaktır.

Ey iman edenler müminleri bırakıp da kafirleri dost edinmeyin Allaha aleyhinizde apaçık bir delilmi vermek istiyorsunuz: Nisa suresi 144

Ey iman edenler yahudileri ve hristiyanları dost edinmeyin zira onlar birbirinin dostudurlar onları dost tutanlar onlardandır şüphesiz Allah zalimleri topluluğuna yol göstermez:Maide suresi 51

yorumumda sadece aklıma gelenleri söyledim 2. si Allah (c.c.) yanlış yapma gibi bir lüksü yok ancak Allahın katında hak dini İslamdır geride kalanlar bir tek sıfatla anılırlar ''kafir''

Bu söylediğinizi ispatlayabilirmisiniz?
nasıl yani Allah katında hak dini islamdır son peygamber olan peygamberimiz Resulallah Hz Muhammed (S.A.V.) son geçerli peygamberdir ve bütün insanlığa gönderildiği için Peygamber efendimiz den önceki yahudilik hristiyanlık gibi farklı farklı inançlara inanma dönemi bitmiştir eğer müslüman iseniz bunu bilirsiniz Müslüman değilseniz anlamak istemezsiniz

Hz İsa as a sormuşlar ölüyü diriltmekten zor ne var diye Hz isa as ise ''Anlamayana anlatmak'' demiştir yani inanıp anlamak istiyorsanız ispatlayabilirim

Ey iman edenler müminleri bırakıp da kafirleri dost edinmeyin Allaha aleyhinizde apaçık bir delilmi vermek istiyorsunuz: Nisa suresi 144

Ey iman edenler yahudileri ve hristiyanları dost edinmeyin zira onlar birbirinin dostudurlar onları dost tutanlar onlardandır şüphesiz Allah zalimleri topluluğuna yol göstermez:Maide suresi 51

yorumumda sadece aklıma gelenleri söyledim 2. si Allah (c.c.) yanlış yapma gibi bir lüksü yok ancak Allahın katında hak dini İslamdır geride kalanlar bir tek sıfatla anılırlar ''kafir''

İnsanları yaratan aynı yaratıcı değil mi? Şimdi de önceki kitap gönderdiği dine inanan insanları tamamen dışarı atıp son kitaba inanmalarını istiyor. O kafir olanların başta önceki kitaplara inanmaları isterken şimdi de inandıkları için kafir diyor. Kitap ister değişsin ister değişmesin. "İnanmak" gibi geniş bir kitleyi kapsayan bir kavramdan bahsediyoruz. Müslüman olupta kafir gibi yaşayanlarda var, hristiyan yahudu vs. olupta dosdoğru yaşayan da var.

Konu amacından çıkmaması adına burda sonlandırmak istiyorum konuşmayı.

İnsanları yaratan aynı yaratıcı değil mi? Şimdi de önceki kitap gönderdiği dine inanan insanları tamamen dışarı atıp son kitaba inanmalarını istiyor. O kafir olanların başta önceki kitaplara inanmaları isterken şimdi de inandıkları için kafir diyor. Kitap ister değişsin ister değişmesin. "İnanmak" gibi geniş bir kitleyi kapsayan bir kavramdan bahsediyoruz. Müslüman olupta kafir gibi yaşayanlarda var, hristiyan yahudu vs. olupta dosdoğru yaşayan da var.

Konu amacından çıkmaması adına burda sonlandırmak istiyorum konuşmayı.
Gidip biraz ayet ve hadis araştırın al imran suresine bakmanızı istiyorum konuyuda dağıtmıyalım tartışmak istiyen özel mesaj atabilir

nasıl yani Allah katında hak dini islamdır son peygamber olan peygamberimiz Resulallah Hz Muhammed (S.A.V.) son geçerli peygamberdir ve bütün insanlığa gönderildiği için Peygamber efendimiz den önceki yahudilik hristiyanlık gibi farklı farklı inançlara inanma dönemi bitmiştir eğer müslüman iseniz bunu bilirsiniz Müslüman değilseniz anlamak istemezsiniz

Hz İsa as a sormuşlar ölüyü diriltmekten zor ne var diye Hz isa as ise ''Anlamayana anlatmak'' demiştir yani inanıp anlamak istiyorsanız ispatlayabilirim

İslam inancıyla müslümanlığı savunuyorsunuz. Size basit bir soru sordum bu söylediğinizi ispatlayabilirmisiniz dedim. Ama siz daha cevabımı bile beklemeden hemen inanmak istemeyeceğimi söylediniz sanırım bilinçaltınız, bunu ispatlayamayacagınızı düşündüğü için sizi bu şekilde yönlendirdi. Unutmayın ki bu sadece sizin inancınız. Yok hala ispatlayabileceğiniz iddasındaysanız buyrun dinliyorum.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama çok boş işlerle uğraşıyorsunuz.Demonmuş, şeytanmış, cinmiş vs. hepsi fasa fiso bunların.Şeytan ve cin elbette ki var.Hepside Allah'ın yarattığı varlıklardır.Lakin Allah'ın yarattığı en üstün varlık İNSAN dır.Adem ile Havva annemizin önünde Allah'ın yarattığı bütün melekler, cinler ve varlıklar secdeye yatmadı mı ? Tek baş kaldıran şeytandı.Şeytan "İnsanın buna değer olmadığını ve önünde secde edilmeyecek varlıklar" olduğunu savundu."Ben insanoğlundan daha üstünüm" dedi.Ve Allah katında kibre ve itaatsizliğe düştü.Allah'ın sözüne itaat etmediği için kovuldu.Ve kıyamet gününe kadarda Allah şeytana mühlet verdi.İnsanoğlunun cennete layık olmadığını kanıtlamak için.Ve biz şuanda o sınavın içindeyiz.Şeytan görülemez, duyulamaz, hissedilemez, ölçülemez, biçilemez.Şeytan bizim beynimizin içindedir.

Cinler ise aynı insan gibi özgür iradeye sahip varlıklardır.Şuanda bizim Dünya'mızda hayat nasılsa Cinlerin hayatıda aynı şekildedir.İnananı vardır, inanmayanı vardır.Lakin insan kadar akıllı ve güçlü varlıklar değillerdir.Geleceği göremezler! geçmişide göremezler! Hz.Süleyman'ın emrinde çalışan cinler Süleymanın oturduğu yerde öldüğünü haftalar sonra tahta kurusu bastonunu kemirip Süleyman yere yığılınca anlamışlardır.Korkularından yanına dahi yaklaşamadan kaçıp gitmişlerdir.Eğer geleceği bilselerdi Hz.Süleyman'ın öleceğini bilip kaçarlardı, geçmişi bilselerdi öldüğü andan hemen sonra öldüğünü anlayıp yine kaçarlardı.Ama ikiside olmadı ve neticede bir tahta kurusu sayesinde Süleymanın öldüğünü anladılar.İnsan her halükarda Evren'deki bütün varlıklardan gerek zeka gerekse fiziksel olarak üstündür.

Şeytanları ve cinleri göremeyiz, onlara ulaşamayız.Aramızda Allah'ın koyduğu bir perde vardır.O perde sadece kıyamet vaktinde kalkacaktır.Ben kendi yorumumu eklemek isitiyorum bu hususta.

Cinleri görememizin sebebi evrenin başka bir yerinde bizden çok uzakta olmalarıdır.Büyük ihtimal başka galakside yaşamaktadırlar.Aramızdaki perde ise "Işık Hızı" dır.Işık hızını aşmadıkça güneş sistemleri veya galaksiler arası yolculuk yapmak mümkün değildir, amma velakin galaksiler arası yolculuklar milyonlarca ışık yılı sürmektedir.Yani bunun çözümü ışık hızına ulaşmak bile değildir.Günümüz itibariylede ışık hızına ulaşmak veyahutta geçmek bile söz konusu değildir.

Cinlerle ve şeytanlarla konuştuğunu, görüştüğünü, iletişim kurduğunu söyleyen insanlar hastadır.Ya şizofrenlerdir ya da beyinlerinde çok ciddi sorunlar vardır.Ruhsal hastalıklarda buna dahildir.Kendi beyinlerinde oluşturdukları varlıklarla konuşup onlara inanıp güvenirler.Aslında konuştukları sandıkları kişi kendilerinden başkası değildir.Psikolojik hastalıklardır bunlar.

Sevgili üyeler;
Sitemizde din tartışmaları yasaktır, Eğer sormak istediğiniz bir şey varsa bunu konu da değil özel mesajla yapmalısınız.
İyi Forumlar.

Her hakkı saklıdır gibi bişey bu, halının altından ne çıkar bu bir muamma. 1 verip 3 isterler. İradeniz güçlü mü? Size dizgin takmak isterler, ondan sonra "Kamil" sola dön: Emredersiniz efendim. Demeyin. Çıkarları vardır illaki, zamanı gelince karşılığını ister.

Abi yorumları okuyorumda herkes cinlerle, demonlarla, şeytanlarla kanki olmuş sanki.Öyle bir anlatıyorlar ki her gün demonlarla takılıyolar sanki.Ben bu yaşıma kadar böyle birşey ne gördüm ne duydum.Böyle birşey yaşayan bir Allah kuluna rastlamadım tanışmadım.Siz nerde yaşıyosunuz Allah aşkına.Yoksa siz Demon musunuz !?

Abi yorumları okuyorumda herkes cinlerle, demonlarla, şeytanlarla kanki olmuş sanki.Öyle bir anlatıyorlar ki her gün demonlarla takılıyolar sanki.Ben bu yaşıma kadar böyle birşey ne gördüm ne duydum.Böyle birşey yaşayan bir Allah kuluna rastlamadım tanışmadım.Siz nerde yaşıyosunuz Allah aşkına.Yoksa siz Demon musunuz !?

Birde sitede herkesin bir doğa üstü yeteneği var onu yazmayı unutmuşsun ben ekleyeyim dedim.

Mevlana hazretlerinin bir sözü vardır (sen ne söylersen söyle bütün söylediklerin ve söyleyebileceklerin karşındakinin algısı ,anlayabileceği kadardır)demiştir. O Yüzden her hangi bir konuda karşı fikir ileri sürecekler o konuda fikir sahibi , bilgi sahibi olmak zorundadır.Her türlü şeye inanıp inanmamakta özgürsünüz ama bilgi sahibi olmadığınız bir konuda eleştiri özgürlüğüne ,küçümseme özgürlüğüne sahip değilsiniz.Bu sitede karşı yorum yapacaklar o konudaki karşı fikirleri işlemiş kitapları (kendi fikrine uyan veya uymayan).yayınları okumalı araştırıcı olmalı ondan sonra bir şeyler yazmalı.

Evet arkadaşlar bir süredir bu forumda büyülerle ve demonlarla ilgili birçok şey okudum birçok isim vb. Öğrendim ama sonra aklıma bir şey geldi... Demonlar neden bize yardım ediyor? tamam biz karlı çıktığımız gibi onlar 10 katını alıyor diyorlar fakat şeytan ademe secde etmediği için şeytan olmadı mı? bize, insanoğullarına neden dünya hayatımızda yardım ediyorlar? ellerine sonunda birşey geçicek mi? yoksa sadece bunu yapmamız bizi Allah dan uzaklaştıracak olduğu için mi bize yardım ediyorlar?

Ve birde merak ettiğim konu ise şeytanları çağırmak için kullandığımız dil nerden çıktı nasıl oluştu bilen varsa yazabilir mi?...
Sorularının cevaplarını zaten vermişsin.sağdan soldan uydurma bilgileri boş verelim.Forumdan hiç kimse çıkıpta ben bizzat demon çağırdımda bana şu işimde yardım ve iyilik yaptı diyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri