Demon tesirinden kurtulmak için

Yani bu söze mı katılıyorsunuz ? :) komünist öldürmeye? Bu lafı çok mü beğendiniz? :)
Kafam karıştı.
 
Kominist öldürmeyi niye beğeniyim.:D
Bin kere hacca gitmekten iyidir .Bunu beğendim tabi ki.:)
 
Arkadaşlar,
Konu hakkında defalarca uyarılmanıza rağmen yine konu istenmeyen noktalara gelmiş. Lütfen buna bir son verin. Birbirinizi tahrik edecek mesajlardan kaçının ve sitenin konu alanının ne olduğunu unutmayın.
 
Umarım yanılıyorumdur ama mesajlarınızdan sizin bir üretim hatası olduğunuz sonucunu çıkarıyorum.
Darılmak olmasın, ama ben böyle düşünüyorum. Bunu hakaret için söylemiyorum. Ben hayatımda insanlara hiç hakaret etmem. Onlar hakkında düşündüklerimi söylerim. Örneğin çok nefret ettiğim biri vardı , eski arkadaşım. Adamı hiç sevmem , ama adam çok zeki . O bana ana avrat sövdüğü zaman ben onun zekasına iltifat etmiştim.

Yani önemli olan objektifliktir . (Üretim hataları için bknz ; Tarafsızlık)
Siz muhteşem bir insan olabilirsiniz, onu bilemem. Ama bu, sizin üretim hatası olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

Saygılarımla :)
İnsaniyetten nasibini alamamış zavallı insan üretim hatası diyor bide açtığı konuya bak insan kendinde gördüklerini başkalarına yakıştırırmış hadi yavrum burası senin o sözlük muabbetlerine benzemez ayrıca o yolladığın Recep Tayyip Erdoğan resmini gördüm el hareketi çekiyor bütün mabet yetkililerine seni şikayet ettim gereken yapılacaktır senin gibilerinin ne işi olur parapsikoloji forumunda anlamıyorum.
 
rep derecesi yüksek üyelerin böyle birbiriyle ağız dalaşı hiç hoş olmuyor site kalitesini düşürüyo lütfen
 
Geri
Üst