Demon bana bı nevi güç verip yükseltecek ti ve ben o kisilere çok rahat ulaşıp dahada yukselebilecektim.(Burada yükselme derken mecazi anlamda söylüyorum.)Simdi bu kisiye kendim ulaşmaya çalışıyorum ama demondan istediğim ve vereceğime deger birseydi elbette.Fakat ya varlikla bir konuda ters düşersem?Herseyimi alabilir.Bu yüzden bu anlaşmayı biriyle yapıp rituelide ona verecegim
Sayın İllumaniti88
Astral seyahat tek bir yöntemle sınırlanamaz kimi düşünerek çıkar kimi majikal çalışmalarla kimi ise hiç birşey yapmadan çıkar..
Eğer bir yöntemi başaramıyorsanız diğer yöntemleri deneyin. Örneğin bir tılsım veya sigil yapabilirsiniz bu sayede başarınıza göre çıkış yapabilirsiniz.
Austin Osman Spare' nin çalışmalarından yararlanabilirsiniz.. Ayrıca ingilizceniz varsa Practical Sigil Magic kitabını elde edin derim..
Sevgiyle kalın...
Sayın İllumaniti88
Astral seyahat tek bir yöntemle sınırlanamaz kimi düşünerek çıkar kimi majikal çalışmalarla kimi ise hiç birşey yapmadan çıkar..
Eğer bir yöntemi başaramıyorsanız diğer yöntemleri deneyin. Örneğin bir tılsım veya sigil yapabilirsiniz bu sayede başarınıza göre çıkış yapabilirsiniz.
Austin Osman Spare' nin çalışmalarından yararlanabilirsiniz.. Ayrıca ingilizceniz varsa Practical Sigil Magic kitabını elde edin derim..
Sevgiyle kalın...
ilk olarak varlık sahipliği , davetler ve demonlar ile ilgilenen biri olarak tam bir davet çok iyi olurdu....
astral konusunda biri sizi elinizden tutup astrale cıkaramaz ..astrale cıkmak için arkadasların dediği gibi bir cok yontem var ve aradığınız kişiye astrale cıkabilen kişi cıksa da aranan kişiyi o değil siz bildiğiniz için bu bir işe yaramayacaktır...ek olarak arkadasların dediği gibi astrale cıkabilen kişi zaten demon olmadan bir çok şeyi de basarabilir ve sizden daveti almasına gerek yoktur...
demon davetini yayınlayın ona sahip olan size yardım etsin
Arkadaslar kısaca konuya girmek istiyorum.Her seferinde dile getirdiğim gibi 5 yıldır sağlam bir demon daveti arıyordum fakat hiç bulamamistim.Bir arkadaşım vasıtası ile bir Satanist Rahip ile tanıştım bu rahip kendi iletişimde olduğu bir doğa üstü varlik'dan benim icin demon ritüeli aldı.Evet suanda istesem demon u getirebilirim fakat benim yapacagım anlaşmayı ve bana vereceklerini bir insan verebilir fakat o kişi de Amerika da yaşıyor ve ona ulaşmam imkansız.Bu durum da forum da da yaptıgım araştırmalara gore o kisiye Astral beden üzerinden ulaşıp,rüyasına girebilirim ve beni fark etmesini sağlayabilirim.Fakat ben Astral Seyahat gerceklestiremiyorum.Forumda bu daveti arayan fakat sağlam bir kaynaktan ulaşamamış çok arkadasımız var ki bende ki davet bizzat varlik'dan alındı. "Şimdi asıl konuya gelirsem ben bu daveti bir insan ile anlasma yapmak kaydı ile birine vermek istiyorum fakat bu anlasma yapacagım kisinin Astral Seyahat e çıkma konusunda uzman ve sürekli Astral e çıkabilen biri olması gerek." (Telefondan girdiğim icin yazım hatalarım olabilir özür dilerim) Eğer bu şartlarda anlasma yapmak istiyorsanız buradan veya mesaj atarak ulaşın şartları konuşabiliriz.Saygılar.
Tılsıma falan hiç gerek yok bence.tılsım olayı yine kötü bir boyuta taşıyor bana sorarsanız.
Astral seyahat konusunda konuşmuştuk zaten bunu düşüncelerinizi boşaltıp yapabillirsiniz 1 gün de olucak diye birşey yok.birkaç gün deneyin normal yollardan ki size tavsiye ettiğim yöntem etki etmediyse başka bir yöntemle devam edin.bence birkaç gün sonra başarabilirsiniz.
demon nedır yahu ne işe yaroyor