demon memon çağırmaya hiç niyetim yokken (uzak kalmak tercihim) iletişimde olduğum, ama yeni tanıdığım cinler benden ısrarla cin-i azamı davet etmemi istediler. Epey uzun hikaye.. tanışmak istemesinin sebebini ve ne istediğini bir türlü söylemediler. Çok sıkıştığım bir anda belki karşılıklı yardımlaşma olanağı bulunabilir diye isteğini onayladım,davet ettim. Aman da aman ! Amca bir geldi... Önce çatı arsından sanki yüzlerce atlı geçiyormuş gibi nal sesleri, uğultular,homurtular geldi. Epeyce tırstım önce. Birkaç gelişinden sonra 'demon katından' olduğunu, dinini yaymam için işbirliği istediğini öğrenebildim. 'Niye ben?' sorusuna da 'güçlüsün' cevabı aldım(ne demekse?) Tabii hiç bir anlaşma yapmadım ama o dönem dediklerimi aynen yerine getirdiler. Şeytan sözcüğü de gündeme geldi sonradan. Asla saygısızlık yapmadan, kibarca bu görevi yapamayacagımı söyledim. Hikayenin ilginç kısmı:öyle şatafatla gelip yüreğimizi ağzımıza getiren muhteremin azam da olsa , bir insanın kendi izni olmadan zorla hiç bir şey yapamadığını, hatta tırsık duruma geçtiğini bizzat deneyimlemem oldu.